Aplikacioni për punë
Ju lutem, plotesojeni formularin e aplikimit për punë sipas sektorëve më poshtë:
Emri & Mbiemri: *
Gjinia: *
Ditëlindja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Vendi i lindjes: *
Adresa: *
Numri i telefonit: *
Email adresa: *
Shtetësia: *
Titulli: *
Pozita për të cilën aplikoni: *
Institucioni ku keni përfunduar Fakultetin, drejtimi dhe data e fillimit dhe mbarimit: *
Institucioni ku keni përfunduar Masterin, drejtimi dhe data e fillimit dhe mbarimit:
Institucioni ku keni përfunduar Doktoraturën, drejtimi dhe data e fillimit dhe mbarimit:
Trajnimi profesional 1:
Trajnimi profesional 2:
Trajnimi profesional 3:
Clear selection
Cilat programe kompjuterike i zotëroni?
Eksperienca e punës 1:
Eksperienca e punës 2:
Eksperienca e punës 3:
Eksperienca e punës 4:
Rekomandimi/Referenca 1:
Rekomandimi/Referenca 2:
Rekomandimi/Referenca 3:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Don Bosko. Report Abuse