Tävling - Tågvagn
Tåget, Lundakarnevalens äldsta nöje, visar vad karnevalisterna verkligen går för. Tillsammans kommer vi tåga genom centrala Lund framför 450 000 besökare på karnevalshelgen! Vad är er vision på en vagn i Karnevalståget?
Känsla: Uppfinningsrikt, humoristiskt, minnesvärt
Deadline: 30 november

Har du frågor om tävlingarna? Tveka inte att kontakta tavlingar@lundakarnevalen.se

Namn på ansvarig, eller ansvariga, tävlingsdeltagare *
Email *
Telefonnummer *
Antal deltagare i framtagandet av ert bidrag *
Skriv i siffror, tack!
Er idé! *
Beskriv så utförligt ni kan er idé till en tågvagn. Hur ser idén ut från början till slut? Hur ser projektplanen ut och hur genomför ni arbetet? Vad kallar ni er vagn?
Material och/eller kostymer *
Vad uppskattar ni behövs i form av material och kostymer för att skapa er vagn?
Budgetförslag *
Gör en uppskattning av hur stor pengapåse som krävs för att genomföra er idé.
Skiss av er vagn *
Bifoga en enkel skiss av er tågvagn. Går din fil inte att ladda upp? Hör av er till tavlingar@lundakarnevalen.se
Required
Tävlingsvillkor *
Vad kul att du vill delta i en av Tävlingarna för Lundakarnevalen 2018! Det är troligen en av de häftigaste tävlingarna du kommer vara med i: Som vinnare kommer ditt bidrag att uppskattas av 5000 karnevalister, en halv miljon besökare och (kanske) hela världen genom sociala medier. För att kunna delta måste du godta följande tävlingsvillkor: 1. Vinnaren vinner karnevalistisk glans och ära, nu och för all framtid! 2. Lundakarnevalen förvärvar samtliga rättigheter till alla inskickade tävlingsbidrag. Sedan du skickat in ditt bidrag till tävlingen får du inte utan Lundakarnevalens tillstånd offentligt visa, fram- eller uppföra det. 3. Lundakarnevalen får rätt att fritt ändra i och överlåta rättigheterna till tävlingsbidragen till tredje man. 4. Lundakarnevalen har en obegränsad rätt att använda tävlingsbidragen i alla nu kända och framtida media. 5. Genom att delta avstår du din rätt att bli namngiven i samband med framförandet av ditt bidrag. Lycka till i tävlingen!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lundakarnevalen. - Terms of Service - Additional Terms