KUL PÅ HJUL - SOMMARLOV 2019
Anmälan till skateboardskola/skatedaycamp(OBS! Endast skateboard) på sommarlovet preliminärt 5-9:e augusti.
Kan ev. komma att flyttas till 29:e juli - 2:a augusti, alternativt 24-28 juli, beroende på intresse och/eller tillgänglighet för oss själva. Exakt datum presenteras så snart som möjligt under maj/juni månad, men välkommen med din anmälan redan nu.

Var: Söderhamns Skatepark på Norr (Stenbacken)

När: Sommarlovet. Preliminärt datum framför allt 5-9:e augusti, se mer info ovan.

För vem: Ålder 6-15 år. Ingen tidigare erfarenhet är ett krav, men vår tanke med denna vecka är framför allt för de som åkt åtminstone lite grann tidigare. Vi kommer även köra andra kortare pass framför allt för de som aldrig åkt tidigare eller ytterst lite, dessa pass kräver ej föranmälan. Oavsett vilken aktivitet ser vi gärna att målsman är med vid ålder upp till 9 år. Undantag kan göras men kontakta oss i så fall för mer info/diskussion.

Avgift: Gratis

Ingår: Lunch , plus låneutrustning ifall man inte har själv

Tider: 10.00-17.00(preliminärt), du väljer själv om du deltar alla och hela dagarna. (För 2-timmars passen kommer dagar och tider att variera och presenteras löpande via våra webb-kanaler)

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn så vänta inte för länge med din anmälan. Anmälan är ej bindande men avanmäl gärna så fort som möjligt om du inte kommer delta så vi kan ta in ev. andra deltagare som står på kö.

Specificera gärna i anmälan om det är bara en datum period som är möjlig för er eller om det kvittar så försöker vi ta hänsyn till detta i planeringen, men ingen garanti på att det är möjligt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utöver detta minicamp kommer vi under hela sommarlovet köra ca 10 två-timmars pass med provapå/nybörjar-karaktär. Till dessa två-timmarspass krävs ingen föranmälan och inga fasta dagar/tider utannonseras nu i förväg utan dessa tider kommer att komma upp med några dagars varsel på vår hemsida och sociala medier.

Vi kommer även under sommarlovet ha en containerkiosk på plats i skateparken med låneutrustning där man kan låna skateboards, hjälm och skydd även andra tider när vi inte har någon ledarledd verksamhet. I dagsläget inga fasta tider för detta bestämt, troligtvis så blir det spontanöppet när ansvariga är på plats. Start av detta kommer att ske så snart som möjligt.

Missa heller inte vår aktivitet på Schools Out den 13:e juni där vi kommer ha miniramp och låneutrustning på plats för alla som vill åka och prova på skateboard.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mer om skatecampet:
Aktiviteten riktar sig till barn & ungdomar med eller utan tidigare erfarenhet av skateboard, men framför allt ser vi gärna att man åtminstone åkt några veckor/månader, ex. börjat i år eller längre tillbaks. För de som aldrig åkt tidigare rekommenderar vi framför allt de två-timmars pass som vi kör på olika dagar/tider under sommarlovet.

Inget krav på att man deltar alla dagar och hela passen, men något vi verkligen rekommenderar om man vill utvecklas.
För de som väljer att delta hela dagarna ingår lunch.

Ledare:
Våra ledare kommer från Söderhamns Skateboardförening alt. med till tillskott med hjälp från andra föreningar i Sverige.
Alla våra ledare kommer även ha erfarenhet från Sveriges största nationella skateboardläger Tacky Skatecamps som i år äger rum på tre orter.
Beroende på antalet deltagare kommer vi att vara minst två ledare på plats som tar hand om deltagarna och lär ut och tipsar om åkningen utefter barnets tidigare kunskap och förmåga på brädan. Varje dag får deltagarna även lunch om man väljer att delta hela dagen.
Vi kommer även ge lite teoretiska kunskaper om vad man kan tänka på gällande ex. utrustning, vad man kan tänka på när man försöker lära sig div. trick, skateboardhistoria och vilka möjligheter det finns att åka skateboard i Söderhamn.

Utrustning:
Skateboards, knä-, armbågs- & handledsskydd, och hjälm finns att låna. Har du redan något eget av det nämnda så föreslår vi givetvis att du tar med det för att använda det du redan är van, plus att det kan vara begränsat när det kommer till rätt storlek på hjälmar och skydd även om vi kommer komplettera utbudet inför denna vecka.
I övrigt bör du ha någon form av "idrottskläder" och vanliga "gympaskor/sneakers/skateskor".
Eventuellt kommer vi någon av dagarna också att åka och bada så glöm vid det tillfället inte att ta med badkläder.

För frågor:
Kontakta Söderhamns Skateboardförening via:
info@shamnskate.se
070-532 88 67 (OBS! Maila helst, då vi är rätt otillgänglig via telefon)

OBS! Ev. akuta ändringar kommer utannonseras på våra webb-kanaler och givetvis via mailutskick till dig som är anmäld.

Denna satsning finansieras med stöd från Söderhamns Kommun som tagit emot bidrag från Socialstyrelsen som på uppdrag av regeringen delar ut 450 miljoner kronor till Sveriges kommuner för att främja en rik och utvecklande fritid för barn och unga mellan 6 och 15 år.

Web:
http://www.www.shamnskate.se
https://www.facebook.com/ShamnskateTraversen
https://www.instagram.com/Shamnskate
https://vimeo.com/shamnskate

https://www.soderhamn.se
https://www.facebook.com/KulturFritidSoderhamn
https://www.facebook.com/ettbralov

https://www.tacky.se
https://www.instagram.com/TackySverige
https://www.facebook.com/TackySweden

http://sverigesskateboardforbund.se
https://www.facebook.com/groups/sverigesskateboardforbund


Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort/stad *
Your answer
Förälders/vårdnadshavares namn *
Your answer
Telefon till förälder/vårdnadshavare *
Your answer
Emailadress *
Your answer
Önskad period *
Required
T-shirt storlek (endast så långt lagret räcker!) *
Övrig info(ex. sjukdom eller allergier, eller annat som kan vara bra att veta)
Your answer
Simkunnighet (info vi vill ha ifall vi en av dagarna åker och badar.)
Your answer
Jag har egen skateboard
Tidigare erfarenhet av skateboard. (Lite för att vi ska få en uppfattning om ev. gruppindelning och vilken nivå vi kan förvänta oss. Du kan kryssa i flera alternativ)
Hur hittade du info om denna aktivitet, flera val möjliga (Intressant för oss att se hur vi effektivast når ut)
Scrolla upp efter att skicka anmälan för att se bekräftelse på att anmälan kommit in.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.