Enviament de Currículum
De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 de abril, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades), l’informem que les dades que ens proporcioni en el seu nom o en representació d’altra persona, es tractaran per FUNDACIÓ PRIVADA VALLÈS ORIENTAL PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS, CIF G60249737. Domicili: Carretera de Valldoriolf, s/n, 08430 La Roca del Vallès (Barcelona). Tfn 93.860.02.40. E-mail: fundacio@fvo.cat, el qual actua com a Responsable de Tractament, i autoritza el seu tractament, amb la finalitat de gestió de les dades dels candidats a una possible oferta de treball. Per tant, la base jurídica és el seu consentiment. En cas d’haver-nos enviat un currículum, ens està atorgant el seu consentiment per poder tractar les seves dades.
És necessari que ens proporcioni les dades de contacte que li demanem, atès que en cas contrari no podrem portar a terme les obligacions que corresponguin en desenvolupament de la base jurídica que legitima el tractament.
Les seves dades no seran cedides a persones físiques ni jurídiques públiques o privades sense el seu consentiment o si no ho autoritza una llei. No es farà cap transferència internacional de dades. No obstant, les seves dades podran ser proporcionades a aquelles entitats que ens prestin serveis.
Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i a la portabilitat de les seves dades, mitjançant petició escrita a FUNDACIÓ PRIVADA VALLÈS ORIENTAL PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS, Carretera de Valldoriolf, s/n, 08430 La Roca del Vallès (Barcelona), o per correu electrònic a fundacio@fvo.cat.
Pot consultar informació addicional i detallada en matèria de protecció de dades a la pàgina web: https://fvo.cat/.
Email address *
Dades personals
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Vehicle propi *
Discapacitat *
Tipus
Protecció de dades de caràcter personal
Autoritzes a la Fundació Privada Vallès Oriental a què conservi les teves dades de caràcter personal i el teu Currículum de manera indefinida per tal de tenir-te en consideració per a altres processos de selecció i/o futures vacants?
Autorització *
Formació
Nivell d'estudis *
Títol *
Your answer
Centre d'estudis *
Your answer
Nivell d'estudis
Títol
Your answer
Centre d'estudis
Your answer
Nivell d'estudis
Títol
Your answer
Centre d'estudis
Your answer
Interès professional
Ens agradaria saber què et motiva a treballar a la Fundació Privada Vallès Oriental
Your answer
Per a quin lloc de treball vols que valorem la teva candidatura? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.