Prijava za školu za vršnjačke edukatore - promotere bezbednosti
Timočki Omladinski Centar, raspisuje poziv za prijave za učešće na Školi za vršnjačke edukatore – promotere bezbednosti.

Obuka za vršnjačke edukatore biće organizovana od 4. do 8. oktobra 2019. godine u okviru projekta “Youth and security - Be free, be safe” podržanog od strane Misije OEBS u Srbiji.

Mladi iz Zaječara, uzrasta od 15 do 30 godina, imaće priliku da prođu petodnevnu obuku za vršnjačke edukatore. Program obuke obuhvata radionice i predavanja na teme opšte bezbednosti, zatim ljudskih prava i prava mladih, bezbednost mladih u zajednici, institucije bezbednosti, ponašanje mladih u situacijama sa povećanim rizikom bezbednosti.

Tim trenera i predavača, koji će raditi sa mladima ima za cilj da prenese svoje znanje mladima, koji će nakon ovog treninga kroz vršnjačke edukacije u srednjim školama u Zaječaru razgovarati sa vršnjacima na gore navedene teme. Na taj način oni će biti promoteri bezbednosti u svojoj lokalnoj zajednici, a samim tim stvarati i sigurno i bezbedno okruženje za svoje vršnjake.

Ko može da se prijavi:

Na konkurs se mogu prijaviti mladi uzrasta 15 do 30 godina iz Zaječara, koji žele da postanu vršnjački edukatori.
Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni za timski rad, pozivamo vas da se prijavite.

Kako se prijaviti:

Svi zainteresovani mladi Zaječarci mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara do petka 27. septembra 2019. godine.

Logističke informacije:

Broj učesnika treninga je ograničen na 20, ali će nakon isteka roka za prijave komisija raditi selekciju na osnovu popunjenih motivacija, a odabrani učesnici će biti obavešteni pute mail-a.

Učesnicima škole za vršnjačke edukatore organizator obezbeđuje prevoz do mesta održavanja treninga, kao i smeštaj i ishranu tokom treninga.

Maloletni učesnici, nakon selekcije, a pre polaska na trening, biće u obavezi da dostave saglasnost roditelja za učešće na školi.
Ime i prezime *
Your answer
Pol *
Datum i godina rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Broj mobilnog telefona *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Zanimanje (učenik, student, zaposlen, nezaposlen...) *
Your answer
Škola/Fakultet/Firma/Organizacija
Your answer
Ime jednog roditelja/staratelja *
Your answer
Mesto stanovanja *
Your answer
Navedite informacije koje bi organizator trebalo da zna? (specifične potrebe u vezi sa ishranom, kretanjem, zdravljem i sl.) *
Your answer
Da li ste nekad pohađali neki trening/obuku? Ukoliko jeste, zamolićemo vas da nam nabrojite najznačajinije? *
Your answer
Koja je vaša motivacija za učešće na treningu za vršnjačke edukatore - promotere bezbednosti? *
Your answer
Kada kažemo bezbednost šta to za vas predstavlja? *
Your answer
Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ćete učestvovati u radu na svim sesijama u toku trajanja obuke *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Timočki omladinski centar. Report Abuse