Opiskelijakuntapäivät 2021
SAKKIn opiskelijakuntapäivät tulee jälleen ja tänä vuonna suuntana on Oulu!

SAKKIn Opiskelijakuntapäivät on tapahtuma kaikille amiksille, erityisesti opiskelijakunnan hallituksen jäsenille sekä aktiivitoimijoille. Opiskelijakuntapäiviltä saa uusia kavereita, tietoa vaikuttamistyöhön ja vinkkejä omaan hyvinvointiin.

Aika: 11. - 13.11.2021
Paikka: Scandic, Oulu

Varaa paikkasi nyt! Tehdessäsi varauksen 10.10.2021 mennessä pääset tapahtumaan mukaan early bird hintaan, joka on SAKKIn jäsenopiskelijakuntien opiskelijoille 90€ ja muille 120€. Tämän jälkeen hinnat ovat jäsenopiskelijakunnille 100 € ja muille 130 €. Hinta sisältää matkaliput, majoituksen, ruokailut sekä monipuolisen ohjelman. Jäsenopiskelijakunnat saavat lähettää maksuttomasti yhden opiskelijan, joka on ensimmäistä kertaa osallistumassa SAKKIn tapahtumalle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.10.2021 kello 23.59

SAKKIn tapahtumilla noudatetaan yhdenvertaisuusohjesääntöä sekä turvallisemman tilan ohjeistusta. Voit tutustua näihin molempiin osoitteessa: https://sakkiry.fi/dokumentit/

Jos et tiedä onko oppilaitoksesi opiskelijakunta SAKKIn jäsenopiskelijakunta, ole yhteydessä meihin niin selvitetään. Jäsenopiskelijakunnaksi liittyminen on myös täysin maksutonta.

Lisätietoa:
Sanna Neuvonen
Järjestöasiantuntija
044 7520 452
sanna.neuvonen@sakkiry.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Sitoudun tekemään koronavirustestin joko ennen tapahtumaa tai tapahtumapaikalla *
SAKKI velvoittaa jokaisen osallistujan osoittamaan negatiivisen koronavirustestin tuloksen, joko tuomalla todistuksen negatiivisesta tuloksesta (testin tuloksen päiväys tulee olla 10. tai 11.11.2021) tai tekemällä testin tapahtumapaikalla. SAKKI korvaa ennen tapahtumaa tehdyn testin tositetta vastaan tai tarjoaa testin tapahtumapaikalla. Lisätietoa noora.luukka@sakkiry.fi.
Etunimi *
Sukunimi *
Kutsumanimesi
Tämä nimi tulee osallistujakorttiin, jos jätät tämän kohdan tyhjäksi käytämme osallistujakortissa kohtaa "etunimi".
Osoite *
Matkapuhelinnumero *
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Olen yli 18-vuotias *
Sukupuoli *
Olen SAKKIn jäsen *
Olet SAKKIn jäsen, jos sinulta löytyy SAKKIn opiskelijakortti
Lähiomaisen nimi ja puhelinnumero *
Ymmärrän, että voin perua osallistumiseni maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. *
Ilmoittautumispäivän jälkeiset peruutukset veloitetaan täysihintaisina. Sairaustapauksissa peruutukset maksutta vain lääkärintodistuksella. Peruutukset hyväksytään VAIN osoitteeseen: tapahtumat@sakkiry.fi
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto. Report Abuse