Ko bom velik, bom ... 21. avgust ob 8.00
Kako se lahko učimo veščin odločanja? Kdo vpliva na naše odločitve? Kakšna je bila naša pot do tja, kjer smo sedaj? Kako smo s to potjo zadovoljni in kako lahko drugim posredujemo svoje izkušnje? Kaj je vseživljenjska karierna orientacija? Skupaj bomo poiskali, kaj vse na tem področju že delamo, pa se tega sploh ne zavedamo. To, kar delamo, bomo nadgradili in oplemenitili. Kompetence, znanja in veščine, ki so potrebne za 21. stoletje in vloga šole, staršev in okolja pri tem. Osveščanje učencev o pomenu raznolikosti in uporabnostni znanja. Je pisanje CV-ja že stvar osnovne šole?

Predavanje bomo organizirali, če bo vsaj pet prijavljenih. Namenjeno je učiteljem in drugim strokovnim delavcem osnovnih šol. Sprejeli bomo 30 slušateljev, v primeru prevelikega števila prijavljenih bomo upoštevali vrstni red prijav. Predavanje je brezplačno.

O morebitnih spremembah, o premalo ali preveč prijavah vas bomo pravočasno obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Ko boste izpolnili vse rubrike, kliknite ali tapnite gumbek "Pošlji".

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
OŠ na kateri sem zaposlen/-a *
Your answer
Delo, ki ga opravljam *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
E-mail *
Your answer
Posredovane podatke bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z veljavno zakonodajo.
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Ljudska univerza Koper interno obdeluje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja razpisane aktivnosti ter za interne analize in statistične obdelave.
*
Želite, da vas obveščamo o aktivnostih in dogodkih na Ljudski univerzi Koper?
V primeru vašega soglasja bo Ljudska univerza Koper hranila in uporabljala navedeni elektronski naslov za obveščanje o izobraževalnih aktivnostih in dogodkih. Soglasje dajete do preklica, ki ga lahko kadarkoli pošljete na: preklic@lu-koper.si ali tako, da kliknete ali tapnete na "odjava" v nogi prejetega promocijskega sporočila.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ljudska univerza Koper. Report Abuse - Terms of Service