Înscriere "Constelații familiale" 17 decembrie - 330 RON
IMPORTANT! Participanții cărora le vom lucra constelația vor fi aleși prin tragere la sorți
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Fiecare dintre noi s-a născut într-o familie, a crescut și s-a dezvoltat ca personalitate în grupuri familiale, sociale, culturale etc.
Așa cum moștenim anumite trăsături fizice de la părinții noștri, strămoșii noștri, tot așa moștenim anumite tipare emoționale și comportamentale, un șir de credințe și atitudini de care, de cele mai multe ori, nu suntem conștienți sau pe care le ignorăm.
Nefiind conștienți de aceste influențe, noi perpetuăm modele familiale – de relaționare, de iubire, de suferință, de adicție, de eșec și altele.
Constelațiile sistemice vin în ajutorul celor care vor să relaționeze mai bine cu ei înșiși, precum și cu cei din jur, care vor să depășească anumite blocaje sau probleme.
Metoda constelațiilor ne ajută să înțelegem la un nivel mai profund (altul decât cel cognitiv și rațional cu care suntem obișnuiți) aceste tipare, să le transformăm și să ne construim propriile noastre scenarii pentru o viață echilibrată și împlinită.

Iată motivele pentru care merită să încerci măcar o dată constelațiile:
1. Obții o imagine de ansamblu - De obicei suntem în mijlocul acțiunii - sunt în discuție cu mama, sau în conflict cu tata, și nu pot vedea pădurea de copaci. De fapt nu pot vedea în același timp și conexiunea dintre ei doi, și modul în care se raportează ei la părinții lor, și relația noastră. Prin metoda constelațiilor familiale reușești să obții această imagine de ansamblu în fața ochilor tăi - prin reprezentanți care intră în rolul membrilor familiei tale, iar tu, poate pentru prima dată, ești pe margine, un observator obiectiv.
2. Nu este nevoie să știi mare lucru despre trecutul familiei tale - asta pentru că în timpul unei constelații reprezentații sunt oameni pe care nu îi cunoști, dar care accesează în mod intuitiv câmpul informațional colectiv. Prin această metodă vei afla lucruri pe care doar membrii familiei tale le cunoșteau sau le simțeau. Secretele de familie pot fi deblocate și poti obtine multă claritate acolo unde nu aveai informații înainte.
3. Îți înțelegi moștenirea trans-generațională - atunci când lucrezi pe mai multe generații poți să observi tiparele transmise din tată în fiu, din mamă în fiică. Și așa vei vedea că nu tot ceea ce ești este un rezultat al propriei voințe, ci și al vieții celor dinaintea ta. Vei observa dinamicile inconștiente ale familiei care s-au perpetuat din generație în generație.
4. Te eliberezi de blocaje inexplicabile - poate că mereu ai avut probleme cu banii, sau relațiile nu țin niciodată mai mult de 6 luni, ori îți schimbi mereu jobul la fiecare 3 ani. Din punct de vedere al sistemului, este ceva ce blochează evoluția. În cadrul unei constelații familiale vei vedea clar dinamica dintre membri și ce anume din dinamica asta te afectează pe tine. Astfel îți vei recăpăta propriile puteri și energia vitală.
5. Obții o relație mai bună cu familia ta - trecând prin toate etapele de mai sus: privire de ansamblu, înțelegera tiparelor familiale și eliberarea blocajelor, ajungi să nu mai iei personal toate conflictele. Fie că obții o nouă perspectivă, sau chiar ajungi să ai mai multă compasiune față de cei ce ți-au greșit. Și ajungi chiar și la iertare, dacă este momentul potrivit.

WORKSHOP-UL ESTE PENTRU TINE DACĂ:
* Îți dorești o schimbare, dar te simți în imposibilitatea de a o face
* Te confrunți cu o problemă personală/de familie sau cu o problemă la locul de muncă
* Îți dorești iubire și armonie în relațiile tale de cuplu, cu părinții, cu prietenii sau cu colegii
* Îți dorești să vindeci aspecte din viața ta (probleme de sănătate, blocaje, lipsa încrederii, temeri)
* Îți dorești o carieră cu Scop, ce aduce în viața ta bucurie, împlinire sufletească și materială

CE OBȚII PRIN PARTICIPAREA LA ACEST WORKSHOP?
* Constelațiile sistemice au ca rol să te facă să simţi şi să vezi viaţa ta din mai multe unghiuri şi perspective. În urma acestora vei putea să faci discernământ între ceea ce vrei şi ce nu vrei, vei putea să vezi soluţii acolo unde acum vezi blocaje, îţi vei lărgi orizontul şi vei dobândi o înţelegere superioară a vieţii tale şi a priorităţilor, precum şi a paşilor de acţiune necesari pentru atingerea obiectivelor pe care ţi le propui.
* Vei identifica și aborda aspectele care te rețin în a avea cariera visată
* Vei identifica și modifica aspectele personale/din familie care ar putea avea impact asupra vieții tale profesionale (blocaje, convingeri limitative, temeri, tipare negative de comportament, lipsa încredere etc.)
* Vei putea face alegeri privind cariera/afacerea ta și vei identifica pașii necesari în direcția schimbărilor dorite
* Vei descoperi cum să-și accesezi intuția și resursele interioare

IMPORTANT! Participanții cărora le vom lucra constelația vor fi aleși prin tragere la sorți

Te aștept cu drag!
Oana ♥

 Title
Nume și prenume *
Telefon *
Doresc factură *
Datele de facturare (nume complet, adresa & CNP):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy