Nybörjar-fortsättningskurs i Lindy Hop 5-6 november


ANMÄLAN ÄR STÄNGD

_________________________________________________________________________________________


KURSSCHEMA

Lördag (Passar dig som gått en gundkurs/kurshelg, men även nybörjare)
10.00-12.15 Lektion (inkl paus)
12.15-13.15 Lunch
13.15-15.30 Lektion (inkl paus)
15.30-16.00 Fika och filmvisning!
16.00-17.00 Jazzklass: Shim Sham!

Söndag
10.00-12.00 Lektion (inkl paus)
12.00-13.00 Lunch
13.00-15.00 Lektion (inkl paus)
15.15-16.00 Prova-på-kurs i Lindy Hop! Bjud in dina nyfikna vänner och bekanta.
15.15-16.00 Höstmöte! Vi håller höstmöte och återhämtar oss innan socialdansen. Fika och spännande information om föreningen!
16.00-18.00 Söndagsswing/tedans + fika!

Alla klasser hålls av erfarna instruktörer från Stockholm - de peppiga och pedagogiska Elina Kramer och Victor Kurronen. Mer detaljerad info om kursupplägget:

LÖRDAG
Under lördagen kommer vi gå igenom 6:ans grundsteg, de vanligaste turerna för 6:or och något bonusmaterial - vilket innebär att lördagen även passar nybörjare galant. Inga förkunskaper krävs. Mellan Lindylektionerna och Jazzklassen tar vi paus, fikar och vi tittar på lite filmklipp tillsammans. Varmt välkomna!

Sist på lördagens agenda kommer vi att jazza till det med en lektion i Shim Sham! Detta är en känd jazzrutin, välkänd inom swingvärlden och som alla swingdansare bara MÅSTE kunna. Denna lektion passar alla, nybörjare som rutinerad dansare. Tjoho vilken fest! Om man bara är intresserad av denna timme, så anmäler man sig till Alternativ 3.

SÖNDAG
Under söndagen kommer vi att mixa 6:or och 8:or och bygga vidare på lördagens innehåll. Denna dag passar er som sedan tidigare kan 8:ans grundsteg och som gick lördagens lektioner. Passar även dansare som vill ha en repetition av dessa grundsteg och turer. Men du kommer garanterat lära dig något nytt också!

OBS: Precis efter kursen, innan söndagsswing, håller vi en prova-på-kurs i Lindy Hop. Bjud med vänner, bekanta, främlingar, familjemedlemmar och grannar. ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT PROVA PÅ VÄRLDENS ROLIGASTE DANS!

______________________________________________________________________________________


Föra eller följa? Har du ingen aning eller inte bestämt dig. Det spelar ingen roll! Oavsett om du för eller följer under denna kurs betyder inte det att det är den rollen du har hela livet! Om du tex. För nu så kanske du följer nästa gång! Kom och dansa helt enkelt!

På kursen roterar vi så alla får dansa med alla, men om du vill gå kursen och dansa med samma partner så är det helt okej! Kurslärarna informerar om det vid kursstart, men paranmälan krävs då.

Har du frågor? maila info@swingskeppet.ax
www.swingskeppet.ax

Vi strävar alltid till att jämnt antal par på våra kurser.
Av erfarenhet vet vi att det kan bli väntelista på följarplatser, så för att säkra din plats hitta en danspartner att paranmäla dig med. För paranmälan gäller det att en dansar som följare och den andra som förare. Den moderna swingdansen är inte lika traditionellt könsbunden i dansrollerna, så det finns inga hinder för kvinnor att anmäla sig som förare och vice versa för män.

OBS! Om det inte spelar någon roll för dig om du dansar förare eller följare så kryssa i alternativet "spelar ingen roll" nedan.
De som eventuellt hamnar på en väntelista kommer att erbjudas möjligheten att byta dansroll för att kursen skall få jämt antal par och möjligheten för alla att kunna delta.

Swingskeppet skickar ett antagningsbesked med inbetalningsuppgifter till din epostadress när du har fått plats på kursen.

Välkommen!

Hälsningar,
Yngve, Anna-Lena, Annika, Tobias & Veronica

  Captionless Image
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question