Imatran Ukonniemen Ensilumenladun Self Timing -ajanottojärjestelmän palvelukehitys
Kysely on päättynyt, kiitos vastanneille!
Self Timing -ajanottojärjestelmän
Self Timing -ajanottojärjestelmän korvaa edellisvuosina käytössä olleet hihanauhat, joilla on valvottu ladun käyttöä. Uusi palvelu tarjoaa parantuneen kontrollin lisäksi myös suoritteiden tilastointi-, mittaus- ja ilmoittautumisjärjestelmän sekä verkkokaupan. Self Timing -ajanottojärjestelmä toimii läpi vuoden, eli on hyödynnettävissä myös lumettomana aikana.

Järjestelmä toimii RFID-tunnistimilla, jotka ovat joko integroituna sähköiseen hiihtopassiin (passiivinen järjestelmä) tai erillisellä jalkaan kiinnitettävällä aktiivitunnistimella (aktiivinen järjestelmä).

Miten passiivijärjestelmä toimii?
Passiivijärjestelmä toimii Ensilumenladun hiihtopassiin integroidulla RFID-tunnistimella. Passiivijärjestelmä laskee hiihtäjän kierrosmäärän ja kertoo ajan jokaiselta kierrokselta. Järjestelmä ei tunnista kierroksen pituutta (ladulla mahdollisuus erimittaisiin kierroksiin), eikä kerro väliaikoja kierroksen sisällä. Tunnistuspiste sijaitsee Ukonniemen Stadionilla ja toimii kierroksen lähtö- sekä maalipisteenä.

Miten aktiivijärjestelmä toimii?
Aktiivijärjestelmä toimii erillisellä jalkaan kiinnitettävällä RFID-tunnistimella. Aktiivijärjestelmä hyödyntää lähtöportin lisäksi seitsemää muutakin tunnistuspistettä. Tämä mahdollistaa passiivijärjestelmän palveluiden lisäksi kierroksen pituuden tunnistuksen ja väliajat reitiltä. Ampumahiihtäjille palvelu kertoo lisäksi ns. penkka-ajat ja laskee sakkokierrokset (penkka-aikoja varten hiihtäjä tarvitsee kaksi aktiivitunnistinta).

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms