"Tre vegetariska rätter" med Pernilla Von Mettenheim
Vi är många som gärna vill äta mer vegetarisk mat eftersom det är bra för hälsan. Här får du vara med och laga tre rätter vegetarisk mat tillsammans med Pernilla Von Mettenheim, Swea i Arlington, USA.

Pernilla som är journalist till yrket har på senare år intresserat sig för vegetarisk matlagning och har inom SWEA DC delat med sig hur hon lagar olika rätter, inte bara vegetariskt.



TID: Fredag 8 maj, kl. 17.00 Stockholm, 16.00 London, 11.00 New York, 8.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar runt vegetarisk matlagning som du vill att Pernilla tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Om du har funderingar eller frågor runt vegetarisk matlagning, så skriv dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy