Inscripció Campus UESC Mini bàsquet gratuït i solidari! #JoinUESC - Setmana Santa 2020 (Nens i nenes nascuts/des del 2008 al 2011)
A la UESC volem que t'enganxis al bàsquet des de ben petit/a. Per aquest motiu organitzem un Campus GRATUÏT i SOLIDARI !!!

El Campus serà del dilluns 6 d'abril al dimecres 8 d'abril. Els beneficis obtinguts de les aportacions voluntàries estaran destinats a la Creu Roja, que presta el seu servei a les persones en situació d'extrema vulnerabilitat que tenim als nostres municipis.

La inscripció està oberta a nens i nenes nascuts/des entre els anys 2008 i 2011. Es celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'abril de 9:00h a 14:00 (servei d'acollida de 8:00h a 9:00h i de 14:00h a 14:30h) al Pavelló 3 del Centre de Sant Cugat (Rambla Jaume Sabat S/N) - ZEM CENTRE.

Amb aquest campus es pretén transmetre a través del bàsquet, els beneficis de la pràctica d'aquest esport que permet una formació integral del nen/a tant a nivell esportiu com a nivell personal, incidint en els valors i hàbits de la pràctica d'un esport d'equip. Una gran oportunitat per conèixer com treballem a la UESC i per a que tots aquells nens/es nascuts/des entre 2008 i 2011 es puguin apropar al nostre club i millorin les seves habilitats.

Ens ho passarem molt bé! :)

PLACES LIMITADES I REGAL SORPRESA!
Nom i cognoms del nen/a *
Your answer
Data de naixement. *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte 1 (obligatori) *
Your answer
Telèfon de contacte 2 (opcional)
Your answer
Correu electrònic de contacte 1 (obligatori) *
Your answer
Correu electrònic de contacte 2 (opcional)
Your answer
Centre escolar de procedència *
Your answer
Practica algún esport? *
Required
Sol·licitud del servei d’acollida gratuït *
Required
Observacions mèdiques del nen/a *
Your answer
Drets d'imatge del jugador/a (Autoritzo) *
Noms i cognoms de qui vindrà a buscar el nen/a al finalitzar l'entrenament *
Your answer
Fotocòpia o foto de la targeta sanitària (cal enviar per correu electrònic a info@uesc.cat) *
Vols ser solidari? Fes una trasferència bancària de l'import que consideris al número de compte ES82 0182 3492 3302 0005 5613 amb el concepte: “Nom_cognom_UESC_solidari”. Els beneficis obtinguts de les aportacions voluntàries estaran destinats a Creu Roja. Moltes gràcies per la teva col·laboració. Junts construirem un món més just *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy