Inschrijvingsformulier 2021-2022
Met dit formulier kan je je dochter(s) inschrijven voor het nieuwe werkjaar.
Opgelet! Je inschrijving is pas definitief nadat je het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven. Dit is 40 euro (30 euro inschrijvingsgeld + 10 euro vieruurtje). Gelieve per kind een apart formulier in te vullen.

Indien u na het invullen van het formulier geen e-mail krijgt met verdere info, kijkt u best nog eens bij spam.

Gelieve per kind een medische fiche in te vullen en op papier af te geven aan de leiding. Dit wordt een werkjaar bijgehouden en nadien vernietigd. U kan deze fiche vinden via https://www.ksa-sint-lieven.be/meisjes/medische-fiche

Heeft u een zoon die zich ook graag zou inschrijven bij een jeugdbeweging? Dan kan u een kijkje nemen bij KSA Sint-Lieven jongens via https://www.ksa-sint-lieven.be/jongens/
Voornaam + familienaam dochter *
Geboortedatum dochter (dd/mm/jjjj) *
Adres *
Naam ouder/voogd 1 *
GSM-nummer ouder/voogd 1 *
E-mailadres ouder/voogd 1 *
Tweede verblijfplaats (indien van toepassing)
Naam ouder/voogd 2
GSM-nummer ouder/voogd 2
E-mailadres ouder/voogd 2
Code UiTPAS (indien van toepassing)
Andere vragen/opmerkingen
(zijn er andere punten waar de leiding rekening mee moet houden? Zijn er nog opmerkingen of inlichtingen die je aan de leiding wil meegeven?)
Toestemming beeldmateriaal *
Wij nemen vaak foto's van de activiteiten en op kamp en gebruiken deze op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/ksasintlievenmeisje) of als eigen promomateriaal. Indien u dit liever niet heeft, wordt het gezicht van uw dochter onherkenbaar gemaakt. Voor het maken en publiceren van sfeerbeelden of niet-gerichte foto’s is toestemming niet vereist. Het kan echter altijd dat er een individueel beeld wordt gemaakt van uw kind waar u niet tevreden over bent. Gebeurt dit en wilt u dit beeld (laten) verwijderen, neem dan contact op met bondsleidster Camille via camille.cv.boone@gmail.com of +32470882629.
Required
GDPR
De persoonsgegevens hierboven ingevuld worden bewaard en verwerkt door KSA Sint-Lieven Gent Meisjes. De gegevens gebruiken we om je te contacteren en op de hoogte te houden van onze werking en activiteiten en garanderen het goed functioneren van onze organisatie. Bovendien geven we de gegevens door aan KSA Nationaal vzw via het digitaal ledenbestand (Digit) voor de aansluiting bij KSA Nationaal vzw, voor het afsluiten van de nodige verzekeringen en het versturen van de leden- en leidingstijdschriften. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking en je rechten omtrent je gegevens vind je in onze privacyverklaring op www.ksa.be/privacyverklaring.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy