Modellering av trafikk og personellbehov i LVS
Etter utfylling av skjemaet vil det bli oppretta ein pdf-fil med estimat på trafikk, oppnådd servicenivå, gjennomsnittleg ventetid på telefon, del innringarar utan ventetid, utnytting av operatør, og trong for operatørar etter folketal.

Skjemaet er førehandsutfylt med svartidskrava i Akuttmedisinforskriften, men det er mogeleg å modellere med andre krav. Skjemaet er førehandsutfylt slik at det ikkje vert justert for avstand, men det er høve til å sette inn annan gjennomsnittleg reiseavstand til legevaktlokalet.

Les meir om bakgrunnen for modellen: https://doi.org/10.4045/tidsskr.17.0176
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn på legevaktsentralen
Folketal i nedslagsfeltet til legevaktsentralen *
Set inn det samla folketalet i nedlagsfeltet til legevaktsentralen. Her er ei oversikt over legevaktsentralane med folketal 1. januar 2016: http://lvs2016.raknesresearch.net
Gjennomsnittleg reiseavstand til legevaktlokalet (kilometer) *
Set inn gjennomsnittleg reiseavstand i kilometer for innbyggjarane i nedslagsfeltet til næraste legevaktlokale. Dersom ukjend, set inn 19 for å ikkje justere for reiseavstand.
Gjennomsnittleg samtaletid (sekund) *
Gjennomsnittleg tid fra LVS-operatøren tek telefonen til samtalen vert avslutta (operatøren legg på), i sekund. Ein typisk målsetnad er at samtaletida skal vere 4 minutt (240 sekund).
Krav til minste svartid (sekund) *
Tid frå det ringer på LVS til operatøren tek telefonen. Ifølgje Akuttmedisinforskriften er svartidkravet for LVS 120 sekund.
Del (%) telefonar som LVS må svare på innan krav til svartid *
Ifølgje Akuttmedisinforskriften skal LVS svare på 80 % av telefonane innan 120 sekund. AMK skal svare på 90 % av telefonane innan 10 sekund.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy