Prijava za kreativne radionice #alarmirajse
Mreža udruga Zagor u sklopu projekta "#alarmirajse" organizira set kreativnih radionica na temu nenasilnog rješavanja sukoba među mladima, prihvaćanja različitosti, tolerancije.

Ispunjavanjem ove prijavnice potvrđujete svoj dolazak na kreativne radionice.

Broj sudionika/ca je ograničen, u slučaju većeg broja prijava prvenstvo imaju oni čije prijave su prve stigle. Prijave je potrebno poslati do 2. travnja 2019. godine. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama s programom rada dobit ćete putem e-maila najkasnije do 3. travnja 2019. godine.

Veselimo se Vašem dolasku! :)

Ime i prezime: *
Kontakt broj: *
E-mail: *
Radionice na kojim želite sudjelovati: *
Required
Privola
Podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018) i koriste isključivo u svrhu praćenja i izvještavanja o aktivnosti i neće se koristiti u druge svrhe. Nositelj aktivnosti dužan je sudioniku pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Sudionik svojom prijavom jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedenu svrhu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service