Fóti Barackos hasznosítási terveinek közvélemény-kutatása tulajdonosok körében
Jelen kérdőív célja a Fóti Barackos Területfejlesztő és Környezetvédő Egyesület tényleges terveinek és lehetőségeinek felmérése a tulajdonosok körében.
Kérjük csak Fóti Barackosban lévő földtulajdonosként/vagy annak meghatalmazottjaként töltse ki a lenti kérdőívet, de lehetőleg MINDEN telektulajdonos töltse ki, hogy tisztán lássuk, mi legyen a közös irány (eladás vagy közös fejlesztés) !

A jelenlegi Fóti telkünk közművek és aszfaltos út nélküli. Ha összközművesen, utakkal akarjuk egyben eladni tulajdonosonként ca. min. 4M max 8M Ft-ot kell beinvesztálni még a telekbe. Ha ezt megtesszük közösen, akkor el lehet kérni nettó 18e-20e Ft/nm-t a telekért. Ezek nélkül 6e-10e Ft/nm-t ér építési telkek telekalakítása után.A telekalakítás költsége 72 Ft/építési telek méret nm.A telekalakítást mindenkinek célszerű meglépnie, mert így válik piacképessé, eladhatóvá az építési telke. Hosszas keresgélés után találtunk egy nagy múltú ingatlanos céget, aki a vételár nettó 3% -áért elvállalja a teljes 36 hektárnyi barackos építési telek egyben történő értékesítését.Minden eladóval egyedileg történik majd a vételár megállapodás, ezt tartjuk bevált és járható útnak. A Termőföld Centrum közreműködésének díja szintén nettó 3 %, tehát az eladóknak összesen 6%+Áfát kell majd kifizetni a vételárból, ha a mi közreműködésünkkel történik az eladás.

Kérdőívbe beírt adatokat bizalmasan és üzleti titokként kezelem,de a felmérés végén a válaszadók neve nélkül publikálom a kitöltők között az eredményeket: a 4, 6-9-es kérdések %-os megoszlását.

A felmérés kitöltésének határideje 2019. november 1.
Email address *
1. Mi az Ön neve ?
A Fóti Barackosban lévő terület tulajdonosa vagy meghatalmazottjának nevét kérjük megadni.A név után zárójelbe írja be, hogy tulajdonos vagy meghatalmazott !
Your answer
2. Milyen telefonszámon vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
Ha vevőt szerzünk területére, itt keressük meg először.
Your answer
3. Mi a posta címe, ahol el tudjuk érni ?
Ha vevőt szerzünk területére, erre a címre küldjük a Megbízási Szerződést.
Your answer
4. Mikor született Ön?
A tulajdoni lapon való beazonosításhoz kérjük ezt az adatot. Megadása nem kötelező.
MM
/
DD
/
YYYY
5. Mi a jelenlegi Helyrajzi száma területének ? Többet is megadhat
Your answer
6. Eladná-e kb 7000 Ft/nm-ért ingatlan fejlesztőnek területét telekalakítás után ? *
7. Milyen fázisban van a területe?
8. Benne van abban, hogy az egyben történő értékesítés érdekében 18 hónapos eladási ajánlati kötöttséget létesítsünk az ingatlanközvetítő céggel? *
Ez az ingatlanközvetítő cég megbízásának feltétele. Ez a kötöttség annyit jelent, hogy 18 hónapon belül érkező ingatlan fejlesztőnek a minimálisan 7000 Ft/nm-es áron eladja a területét és nem gátolja meg az eladást irreális ár igényével, vagy más okból.
9. Választásommal meghatalmazom Dr. Vigh Dánielt a Termőföld Centrum alapítóját, hogy eljárjon a terület értékesítésének érdekében ? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service