2018.02.18. 15.00 - Szülő-gyerek közös festés: Ulla altatódala-Képfestők/Barabás Villa -Jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével jelentkezel a KÉPFESTŐK 2018.02.18-án 15.00-18.00-ig tartandó programjára.
Helyszín: Barabás Villa - Budapest 12.kerület Városmajor utca 44.
Részvételi díj felnőtteknek: 9.900 Ft/ fő
Részvételi díj szülő-gyermek párosoknak: 15.800 Ft/pár, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni és ÁFÁ-s számla igényedet is akkor tudod jelezni. Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával vesztek részt a festésen, kérjük, hogy mindenképpen hozzátok magatokkal!
FONTOS! A kitöltött jelentkezési lap elküldése után 48 órán belül VISSZAIGAZOLÓ e-mailt küldünk, hogy sikeres volt-e a jelentkezés! Ez NEM automatikus e-mail, mert mindenkinek személyesen erősítjük meg a jelentkezését a beérkezés sorrendjében, illetve a korlátozott számú helyekre a bejutást is így tudjuk biztosítani! Amennyiben 48 órán belül nem kapsz visszaigazolást, írj a kissmo13@gmail.com címre! Ha már csak várólistára jutnál be, arról is e-mailt küldünk!
Az űrlap kitöltésével elfogadod az alábbi jelentkezési feltételeket: Amennyiben mégsem tudsz eljönni, kérünk, hogy legkésőbb az esemény előtt 5 munkanappal jelezd nekünk e-mailben (kissmo13@gmail.com) Köszönjük! A lemondást kizárólag írásban, e-mailen tudjuk elfogadni! Amennyiben a részvételi szándékod nem mondod le időben, azaz 5 napon belül teszed meg, akkor a részvételi díj 75%-át kiszámlázhatjuk!
Kérjük, hogy a meghirdetett időpont előtt 15 perccel érkezzetek a helyszínre, hogy a festést időben el tudjuk kezdeni! A festés során akril festéket használunk, ami nem káros az egészségre, egyúttal javasoljuk, hogy olyan ruhában jöjjetek, amit nem féltetek annyira (kötényt adunk!). Az esemény 3 órás. Gyermekek erre az alkalomra csak szülővel párban jöhetnek, ha a kicsi egyedül szeretne alkotni, várjuk egy KiSECSET programunkra! A páros jegyet kizárólag szülő-gyermek vagy nagyszülő-unoka párosok tudják igénybe venni! (Regisztrációs lapot csak valós adatokkal lehet kitölteni, ill. kizárólag 18 éven felüli magánszemély tölthet ki.) Mindenki egy 40x50cm-es vászonra külön festményt tud készíteni, de ha csak közösen egyet szeretnétek festeni, akkor is páros jegyet kell vásárolni a korlátozott férőhelyek miatt! CSAK FELNŐTTEK jelentkezését is elfogadjuk erre az élményfestésre.
Ha kérdésed merül fel hívd Kiss Mónikát a 06309978273-as telefonszámon.
Várunk Benneteket szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika
-*A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki!
Email address *
Név (páros esetén a szülő neve) *
Your answer
A résztvevő gyermek neve, kora:
Your answer
Cím (irányítószám, város, utca, házszám) *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Hány fő számára szeretnél helyet foglalni? *
Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával veszel részt a festésen, kérjük írd ide a kártya/kártyák sorszámát:
Captionless Image
Your answer
Iwona Lifsches: Ulla altatódala
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms