Volontiraj na OHOHO festivalu (2021.)
Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci prikupljeni u svrhu prikupljanja podataka o sudionicima volontiranja na programu "OHOHO festival 2021." i da će biti obrađeni u skladu sa zakonom.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka, slobodno i izričito dajete privolu na prikupljanje i Vaših osobnih podataka ustupljenih Autonomnom kulturnom centru, u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka. Stoga, ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, niti unositi svoje osobne podatke u jedan od obrazaca koje su Vam kao sudioniku/ci volontiranja na programu "OHOHO festival 2021." ponuđene.

Autonomni kulturni centar može prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:
- Ime, prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona/mobitela, zanimanje, obrazovanje, datum rođenja,oib

Po prihvaćanju ove Izjave, i unosom Vaših osobnih podataka isti će biti prikupljeni radi potreba evidentiranja sudionika/ca programa "OHOHO festival 2021." kojeg organizira Autonomni kulturni centar, te sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, radi potrebe obrade osobnih podataka u evaluacijske svrhe.

Vaši će se osobni podaci tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Autonomni kulturni centar poštuje privatnost svojih korisnika/ca, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka, te nijedna treća strana osim zaposlenika/ca udruge, zbog poslova koje obavljaju i voditelja volontera, nema pristup Vašim osobnim podacima. Vaši osobni podaci mogu se priopćavati trećim osobama bez vaše izričite prethodne privole samo u slučajevima izričito propisanim zakonom.

Vaši osobni podaci, nalaze se u ovoj prijavnici i pohranjeni su na Google disku AKC-ovog službenog maila. Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv možete podnijeti osobno u prostoru Autonomnog kulturnog centra, poštom na: AKC, Pierottijeva 11, 10000 Zagreb i elektroničkom poštom na adresu: akc.attack@gmail.com
Nakon pažljivog čitanja i razumijevanja informacija u ovoj Izjavi, dopuštate da Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke prikupljene putem ovog obrasca radi slanja informacija o festivalu i kao dokaz o prijavama za festival. Ujedno, ovom izjavom prihvaćate da Vam se dostavljaju te informacije na e-mail adresu navedenu u obrascu.
Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati svoj pristanak, čime ujedno potvrđujete prihvaćanje Izjave o zaštiti privatnosti Autonomnog kulturnog centra, s čijim ste sadržajem upoznati.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Clear selection
Upiši svoje puno ime i prezime
Kontakt mobitel
OIB podnositelja prijave
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Najviša završena razina školovanja do sada
Adresa, mjesto i država prebivališta
Opišite svoja dosadašnja volonterska iskustva
Što vas motivira za volontiranje na OHOHO festivalu?
Opišite svoja očekivanja od volonterskog angažmana na festivalu
U nastavku dodajte komentar ili napomenu, ukoliko imate potrebu nešto posebno istaknuti
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Attack.hr. Report Abuse