World Street Painting Masterclass - Aanmelding 2019
Meld je hier aan voor de WSP Masterclass 2019 op 5, 6 & 7 juli 2019. Je aanmelding is pas compleet zodra je na het invullen van dit formulier van ons per mail een bevestiging hebt ontvangen.
Ruben Poncia
WORLD STREET PAINTING FESTIVAL 2019 - MASTERCLASS

Voor het zesde jaar op rij wordt deze zomer de binnenstad van Arnhem omgetoverd tot één groot kunstwerk en jij kan hier aan meewerken! Tijdens het World Street Painting Festival 2019 krijg je tijdens een masterclass de kans om naast de beste straattekenaars van over de hele wereld aan het werk te gaan en die je zullen voorzien van handige tips & tricks. In deze brief lees je precies wat je moet doen om een plek te bemachtigen.

Of je nu een ervaren 3D tekenaar bent of kennis wil maken met straattekenen in 2D, de streetpainters gaan graag met jou aan de slag op 5, 6 en 7 juli. De masterclass is onderdeel van het World Street Painting Festival en vindt plaats in Arnhem. De deelnamekosten voor de masterclass zijn eenmalig €70,- voor de drie dagen. Materiaal om te werken en catering gedurende de drie dagen zijn bij de kosten inbegrepen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. En wie weet maak jij dit jaar deel uit van het kleurrijkste festival van deze zomer!

Voor vragen mail je naar: info@worldstreetpainting.nl.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Ik ben... *
Required
Leeftijd *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mail
Your answer
Waarom wil jij graag deelnemen aan de WSP Masterclass en wat is je ervaring met (straat)tekenen? (max. 50 woorden) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service