Formular de adeziune în Liga Studenților Universității din Petroșani(LSUP)

Suntem Liga Studenților Universității din Petroșani (LSUP), o asociație studențească dedicată reprezentării și apărării drepturilor studenților. Cu o experiență de peste 14 ani în sprijinirea comunității studențești, suntem mândri să ne numim "Familia LSUP." Cu toții am crescut și am evoluat împreună, iar spiritul nostru comunitar rămâne la fel de viu și puternic ca la începuturile noastre.

Echipa noastră este formată din membri motivați și dedicați, cu un singur obiectiv în minte: să facem perioada ta de studenție una dintre cele mai memorabile și frumoase etape din viața ta. În calitate de asociație studențească, ne angajăm să oferim sprijin, informații și resurse pentru a asigura că studenții de la Universitatea din Petroșani au o experiență academică și socială excelentă.

Cu scopul de a îmbunătăți viața studenților noștri, desfășurăm o varietate de proiecte și activități, cum ar fi evenimente culturale, conferințe, campanii de conștientizare, activităţi extracurriculare, evenimente sportive, de asemenea, organizăm petreceri și evenimente de socializare pentru a aduce membrii comunității noastre mai aproape unii de alții.

Pentru a afla mai multe despre noi și despre activitățile noastre, te invităm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@ligastudentilorpetrosani.ro sau să ne urmărești pe pagina noastră de social media, "Liga Studenților Universității din Petroșani." Așteptăm cu nerăbdare să facem cunoștință și să te implici în comunitatea noastră, pentru a trăi împreună cele mai frumoase momente din perioada ta de studenție. Familia LSUP te așteaptă cu brațele deschise!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal înscrise în acest formular în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR) pentru a crea o bază de date cu membrii asociației cât mai completă? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy