Aanmelding Maak het met Techniek Quiz - scholen - 22 april 2021
Leuk dat je met je leerlingen deelneemt aan de Maak het met Techniek Quiz voor vmbo leerlingen in de regio Gooi en Vechtstreek. Hieronder kun je je leerlingen aanmelden. We ontvangen de aanmelding graag bij voorkeur voor 1 april 2021.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
De Maak het met Techniek Quiz
De Maak het met Techniek Quiz is een initiatief van Techniekdagen Gooi en Vechtstreek. Jouw vmbo leerlingen (onderbouw/bovenbouw) kunnen hieraan deelnemen als afsluiter van de LOB lessen techniek vanuit het door ons opgesteld menu. En mocht het niet gelukt zijn de LOB les in te plannen, ook dan kunnen je leerlingen gewoon deelnemen aan de quiz.

Ons doel is om jongeren te laten kennismaken met het brede werkveld van techniek. Aan de hand van de 7 werelden van techniek stellen we de deelnemers 21 vragen. De vragen worden ingeleid door filmpjes die bij het regionale bedrijfsleven zijn gemaakt en waarin jongeren die in het werkveld werken een centrale rol hebben.

Een enthousiaste quizmaster begeleidt de deelnemers tijdens de quiz via een livestream.

De Maak het met Techniek Quiz duurt 1 uur en wordt voor vmbo leerlingen op 22 april in 4 sessies verzorgd. We streven ernaar leerlingen met gelijk niveau en lesjaar zo goed mogelijk bij elkaar te plaatsen. Per sessie wint de beste groep de Maak het met Techniek bokaal!
Sessie 1: 9.30 - 10.30 uur
Sessie 2: 11.00 - 12.00 uur
Sessie 3: 13.30 - 14.30 uur
Sessie 4: 15.00 - 16.00 uur

Daarnaast is er een 5e sessie speciaal voor ouders, docenten, bedrijven en ieder die geïnteresseerd is om deel te nemen.
Sessie 5: 17.00 - 18.00 uur (voor ouders, bedrijven en ieder die geïnteresseerd is). Hiervoor volgt een aparte inschrijflink.
Ter voorbereiding
In onderstaand formulier kun je je leerlingen opgeven. Begin april ontvang je van ons de definitieve indeling en het tijdstip voor deelname.

Voor het deelnemen aan de quiz dient de klas van te voren in groepjes van ongeveer 5 leerlingen verdeeld te worden en alvast een groepsnaam per groepje te bedenken.
 
Het is het handigst om de livestream via een digiboard of groot scherm samen in de klas te kijken. En zorg er daarnaast voor dat elk groepje nog een extra device (telefoon en laptop) bij de hand heeft. Deze moet wel verbonden zijn met internet zodat ze kunnen inloggen voor de quiz. De instructies voor inloggen krijgen de leerlingen tijdens de show.
(we gebruiken als software hier Mentimeter voor)

Kijkje in de klas
Wij vinden het heel leuk om een filmpje vanuit de klas te ontvangen. Een kijkje in de klas met juichende en zwaaiende leerlingen. Deze tonen we dan tijdens de livestream. Na de livestream verwijderen we dit filmpje natuurlijk direct weer.

Meld je voor 1 april aan, zodat we de definitieve indeling tijdig naar jullie kunnen communiceren.

Het aanmeldproces loopt in stappen:

1. voor 1 april aanmelden van de leerlingen met onderstaand formulier (8 april ontvang je van ons de definitieve indeling een aanvullende informatie)
2. 15 april doorgeven van de groepsnamen

Graag zien wij jullie 22 april en wensen wij jullie alvast veel speelplezier!


Ja, wij doen graag mee met de Maak het met Techniek Quiz op 22 april 2021
Clear selection
Naam Organisatie
Naam contactpersoon
Email adres contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
Leerjaar deelnemende leerlingen
Clear selection
Aantal leerlingen BB/KB
Aantal leerlingen GL/TL
Aantal leerlingen anders:
Waar gaat je voorkeur naar uit?
Geef hieronder je voorkeursdagdeel aan:
Kolom 1
22 april - ochtend
22 april - middag
geen voorkeur
Heb je vragen? We horen het graag
Dank voor jullie aanmelding
Leuk dat jullie meedoen met de Maak het met Techniek Quiz! Heb je vragen? Neem contact op met Marleen Schrijver 06-54693592 of marleen@skriv-ondernemen.nl
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy