Funky Team seurayhteisön työryhmät
Työryhmien tarkoituksena on kehittää seuran toimintaa ja osallistaa sekä toimihenkilöitä että jäseniä mukaan päättämään.

Työryhmiin toivotaan mukaan henkilöitä jotka edustavat FT:n arvoja.
Varsinaista kokemusta ei tarvita, jokaiseen tehtävään perehdytetään erikseen. Uskomme myös että tekemällä oppii vahvaksi.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella Funky Team seurayhteisön työryhmiin.
Valittavanasi on useampia eri ryhmiä ja voit ilmoittautua useampaan ryhmään mikäli sinulla on aikaa ja innostusta kehittää seuran toimintaa.

Jokaisessa ryhmässä on mukana myös seurojen edustaja joka vie kehtiysideat ja esitykset hallitusten hyväksyttäväksi.

Valittavanasi on
- Seuravarustetyöryhmä
- Some- ja viestintätyöryhmä
- Kestävän kehityksen työryhmä
- Tapahtuma työryhmä
- Seurakehitys työryhmä

Työryhmien kuvaukset on kirjoitettu jokaisen työryhmän alle.
Nimi *
Seura *
Toimitko missä seurayhteisön seurassa?
Required
Toimin... *
Missä roolissa toimit seurayhteisössä?
Required
Seuratuotetyöryhmä
Seuratuotetyöryhmän tarkoituksena on ideoida ja kehittää seuratuote-mallistoa. Ryhmän jäsenet miettivät seuratuotevalikomaa ja ehdottavat hallituksille ryhmän vetäjän kautta uusia seuravalikoimaan tulevia tuotteita sekä uusittavia tuotteita ja jopa pois jääviä tuotteita. Ryhmä suunnittelee myös seurapaidat. Työryhmä valmistelee ja esittää kehitysehdotukset sekä uudet työryhmäläiset seuraedustajalle joka vie asiat hyväksyttäväksi hallitukselle.
Clear selection
Some- ja viestintätyöryhmä
Some- ja viestintätyöryhmä on seuran näkyvin työryhmä, ryhmä toteuttaa Some-markkinointia sekä nettisivujen päivityksiä. Ryhmään kaivataan aktiivisia tekijöitä. Photoshopin tai muiden kuvankäsittelyohjelmien käyttö on plussaa mutta ei välttämätöntä. Ryhmälle laitetaan pyynnöt seuran viestintäkanaviin tehtävistä ilmoituksista ja mainoksista. Ryhmässä toimiminen vaatii ajoittain pikaista reagointia. Ryhmälle laitetaan pyynnöt seuran viestintäkanaviin tehtävistä ilmoituksista ja mainoksista.
Clear selection
Kestävän kehityksen työryhmä
Kestävän kehityksen työryhmä ideoi ja suunnitellee seuralle oman kestävän kehityksen mallin. Miten pienenämme omalta osaltamme jätteen määrää, mitä voimme kierrättää ja millä tavoin. Työryhmän tarkoituksena on ideoida eri toimintatapoja miten seurayhteisö voisi olla aktiivisemmin mukana kestävän kehityksen mukaisessa toiminnassa.
Clear selection
Tapahtuma työryhmä
Tapahtuma työryhmä suunnittelee ja toteuttaa seurayhteisön tapahtumat. Rekrytoi vapaaehtoiset sekä ideoi uusia tapahtumia tarvittaessa. Tapahtuma työryhmä osallistuu myös SCL:n kilpailuiden suunnitteluun ja toteuttamiseen mikäli seurayhteisö näitä hakee.
Clear selection
Seurakehitys työryhmä
Seurakehitys työryhmä ylläpitää seurayhteisön tähtiseura merkkiin vaadittavia kriteereitä sekä miettii miten seuran toimintaa voisi kehittää entistä tehokkaammaksi. Työryhmä ideoi myös jäsenistöille ja toimihenkilöille lähetettävien seurakyselyiden kysymykset.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Funky Team ry. Report Abuse