Aanmeldformulier FPRMS
Steun de strijd voor vrijheid van de Zuid-Molukken. Met dit formulier meldt u zich aan als donateur en machtigt u Stichting FPRMS tot het incasseren van uw maandelijkse donatie.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
De ondergetekende:
Voorletters: *
Roepnaam
Achternaam: *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres: *
straat + huisnummer
Postcode *
Bijvoorbeeld: 1010 AB
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Verleent hierbij tot wederopzegging toestemming aan
Stichting Fonds Perdjuangan Republik Maluku Selatan, postbus 1061, 8200 BB Lelystad, om inzake een donatie t.b.v. de Perdjuangan RMS vanaf heden maandelijks van zijn/haar rekening af te schrijven de volgende donatie:
Donatiebedrag *
IBAN rekeningnummer *
Machtiging doorlopende incasso: *
Required
Druk hieronder op verzenden / submit om uw aanmelding te bevestigen
Met het versturen van dit formulier machtigt u Stichting Fonds Perdjuangan RMS en uw bank om vanaf heden doorlopende incasso-opdrachten uit te voeren, tot wederopzegging.

Als u het niet eens bent met een afschrijving dan kunt u deze laten terugboeken. Neemt u hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden).

Stichting FPRMS gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden, anders dan de RMS-regering in ballingschap. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om de (periodieke) donaties te verwerken, om u te informeren over de activiteiten van Stichting FPRMS en de RMS-regering of om uw steun te vragen.

Wij verzoeken u adres- en donatiewijzigingen door te geven via het contactformulier van de RMS-regering: https://www.republikmalukuselatan.nl/contact/ 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.