WUK OAKED - Rum, Cognac of Whisky batch
WUK OAKED is ondertussen een vaste waarde in het WUK gamma geworden. Elke batch heeft een aparte toets bepaald door het aroma van het vat en de duurtijd van de vatrijping. Momenteel zijn er 3 verschillende batches beschikbaar.

De nieuwste telg in het gamma barrel aged : WUK Oaked - BATCH 05 (Sour Oaked). Deze batch heeft 12 maanden op een whisky barrel gerijpt en mag dan ook als de grand cru van het WUK Oaked gamma beschouwd worden. De volle smaak van WUK Blond+, de whisky aroma's met houtige toetsen en de frisse zurige afdronk zorgen opnieuw voor WUK bier met een uniek karakter. Net zoals bij de vorige batchen hebben we slechts een beperkt aantal flessen in voorraad.

Van de vorige batches zijn ook nog steeds een aantal flessen beschikbaar. De derde batch was op een Jamaicaans Rum-vat dat nieuwe zachte aroma's toevoegt aan WUK Blond+. Bij de 4e batch was het een cognac-vat met verfijnde vanille en fruit toetsen. Gedurende 4 maanden vermengden de vat aroma's zich met WUK Blond+ tot een mooi evenwicht. De volle fruitige smaak van het bier, de flavours van de rum of cognac en de eikenhouten toetsen zorgen ook hier voor een unieke en aparte smaakervaring.

We verwittigen je van zodra de bestelling kan worden afgehaald.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy