Zahtevek za izdajo B in C licence
Zahtevek velja zgolj za izdajo / potrditev licence UEFA B, licence C ter administrativnih licenc B in C, za tekmovalno leto 2017/2018 pri DNTOZ Ljubljana (za trenerje na območju Ljubljane in okolice).

V kolikor želite podati zahtevek za licenco UEFA PRO, PRO, UEFA A in Futsal, se obrnite na ZNTS oz. izpolnite prijavnico na njihovi spletni strani in jo pošljite na naslov: ZVEZA NOGOMETNIH TRENERJEV SLOVENIJE, Predoslje 40a / p.p. 130 , 4000 Kranj.

Priimek in ime trenerja: *
Your answer
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov (ulica, poštna številka in pošta): *
Your answer
Telefon (GSM): *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Nogometna izobrazba *
Licenca, za katero zaprošate: *
V kolikor bo stroške za vašo licenco poravnal kdo drug, prosimo izpolnite naslednje podatke:
Naziv (kluba, društva, podjetja ali osebe):
Your answer
Naslov (ulica, poštna številka in kraj):
Your answer
Davčna številka (oz. ID za DDV):
Your answer
Potrdilo o plačani licenčnini nam OBVEZNO posredujte na info@dntoz-ljubljana.si. Dokler ni poravnana licenčnina, se licenca ne izda oz. se ne potrdi v računalniškem sistemu.
POTRJENO LICENCO LAHKO PRIDOBI TRENER, KI JE V OBDOBJU OD 01.07.2017 do 30.06.2018 ZBRAL 60 TOČK NA USTREZNIH SEMINARJIH.
Trener mora obvezno prebrati Pravilnik o podeljevanju licenc, da lažje uveljavlja svoje zahteve. Trenerju, ki ni dosegel predpisanega števila točk se ne izda/potrdi licenca, oz. se zahtevek zavrne, razen če ima prenos točk zadnjih dveh let. Pod posebnimi pogoji pa lahko pridobi administrativno licenco.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms