:::::Feldmár Nyári Egyetem:::::

Időpont: 2014. június 11-15.

Helyszín: Három Kincs Völgye, 3078 Bátonyterenye, Alsó-Bükkvölgy major 1.

Téma: Függés és szolidaritás. A nyári egyetemen olyan tudattágító, „jobb agyféltekés” élményeket szerezhetünk, amelyekben a megszokott józanságunk helyett a mámorral játszunk, közösségben, megismerve másokat, akik ugyanezt keresik. A beszélgetések, előadások és workshopok a következő témákat járják körül: halál, drog-és alkohol, pénz, szex, becsvágy, hatalom...mindez a függés és a szolidaritás viszonyában.

Előadnak, workshopot tartanak: Jaksity György – közgazdász, Horváth Levente – lelkész, Soltész Ágnes – szociológus, Fliegauf Gergely – börtönpszichológus, Budai István – börtönparancsnok, Hujber Ferenc – színművész, Dankó Dalma – művészettörténész, Bíró András – polgárjogi aktivista, Dolák-Saly Róbert – humorista, Pénzes Kristóf – fotóművész, Fazekas Dóra – jógatanár, Büky Dorottya – mesetréner, Darabos Enikő – egyetemi oktató, kritikus, Mótyán Tibor – tablaművész, Tóth Szabolcs – szitárművész, DhammaSun – vipassana vezető, Piti Erika – koreai zen meditáció vezető, Szabadi Andrea – hangdrum művész, Deczki Sarolta – filozófus, Gubányi Gréta, Németh Tom – bharatanátjam táncművészek, és természetesen Feldmár András pszichoterapeuta, filozófus, aki reggel-este tart egy-egy gondolatébresztőt...

A Feldmár Intézet szellemi műhely, amely a filozófia, az etika és az interperszonális fenomenológia eszközeivel közelít az emberek közti viszonyokhoz. Az intézet által szervezett előadások, workshopok és csoportok célja, hogy minél többen lehessenek aktív részesei az értelmes, szabad és szégyenérzet nélküli kommunikáció élményének. Az intézet bevételeit visszaforgatja nonprofit programjai, a személyes krízisben lévő embereket óvó Menedék, társadalmi reintegrációval foglalkozó B-Terv és a fogvatartottak gyermekeit felkaroló Mirkó Alap finanszírozására.


NAPIJEGY csütörtök, péntek, szombat
ebéddel, vacsorával, szállás nélkül: 11 500 Ft

NAPIJEGY vasárnap
reggelivel, ebéddel: 5750 Ft

szállás reggelivel a Három Kincs Völgyében a házban ágyneművel: 7000 Ft/éj
szállás reggelivel a Három Kincs Völgyében sátorral: 4000 Ft/éj


JELENTKEZÉS

1) Töltsd ki az alábbi űrlapot!*

2) A jelentkezésed elfogadásának feltétele az előleg átutalása, ezért az előleget, 40 000 Ft-ot 2014. 06.06-ig utald át a Feldmár Institute Nonprofit Kft. bankszámlaszámára: 10918001 00000088 53220004 (Unicredit Bank Hungary Zrt.) A közlemény rovatba írd be: "NYE 2014 vezetékneved_keresztneved"

Felhívjuk a figyelmedet, hogy számlát minden esetben csak a befizetést teljesítő nevére tudunk kiállítani, ezért ha cég/egyéni vállalkozás/egyéb szervezetre szeretnéd a számlát kérni, akkor az ő bankszámlájáról utald és ne a saját magánbankszámládról.

----------------------------
*Az adatokat a Feldmár Intézet kizárólag ennek az akciónak a keretében használja, az adatvédelmi szabályok betartásával.
Kérdés, kérés esetén írjatok, hívjatok bátran! nyariegyetem@feldmarintezet.hu +36 70 516 3095

Figyelem! A befizetések miatt elköteleződtünk, ezért 2014. május 30-tól nem áll módunkban visszautalni a részvételi díj előlegeket! Megértéseteket köszönjük!

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question