Ride2Awake
Organizatorii festivalului ”Awake”, care va avea loc între 1-3 septembrie la Castelul Teleki din Gornești, în parteneriat cu ”Fundația Comunitară Mureș” și Ascociația ”Unda Verde” doresc să încurajeze transportul alternativ spre festival. În acest sens vor acorda o reducere substanțială, la abonamentul pe 3 zile, celor care se vor înregistra prin acest formular și vor participa la evenimentul ”Ride2Awake” (limita de înscriși este de 500 de persoane). Detalii eveniment: https://www.facebook.com/pg/FundatiaComunitaraMures/events/?ref=page_internal

Primele 500 de persoane care se vor înregistra vor primi o reducere de 50% din prețul abonamentului, după completarea chestionarului și validarea înregistrării veți primi un sms cu un cod personalizat pe baza căruia vă puteți lua reducerea. Am pregătit ruta Târgu-Mureș - Gornești pe malul Mureșului, parte din traseul ”Față de Mureș” implementat de Asociația UnDaVerde, un traseu pitoresc departe de trafic și aglomerație.

Let’s bike together to Awake! :)

Numele și prenumele
Your answer
Vârsta
Your answer
Număr de telefon
Your answer
Adresa de mail
Your answer
1. Cât de des folosești bicicleta?
2. Care este motivul pentru care folosești bicicleta?
4. Ce ar trebui să existe în oraș pentru bicicliști?
5. Consideri că ar fi utilă interzicerea mașinilor în zona centrală și transformarea ei într-o zonă accesibilă doar pietonilor și bicicliștilor?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundatia Comunitara Mures. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms