Rodatge "aixequem el castell per la República"
El següent diumenge 17 de desembre, a Vilafranca del Penedès, tindrà lloc el rodatge d'un "castell per la República", per elaborar un audiovisual pel Comitè de Defensa de la República nacional.

Es requereix de castellers i castelleres per a les escenes on cal aixecar un castell, i per motius de coordinació es fa una crida interna a les colles dels Castellers i Xicots de Vilafranca, Vella i Joves de Valls i Minyons de Terrassa, tot i que oberta a altres colles a qui creieu convenient fer-ho arribar.
Us demanem així que col·laboreu amb aquest projecte, que comptarà també amb els millors equips de rodatge per aconseguir els millors resultats.

Els castellers han de ser a les 09:00 a la plaça de la Sardana de Vilafranca del Penedès. El rodatge acabarà aproximadament a les 14:00, i comptarà amb servei de bar.

També diumenge, a les 12:00, hi ha el 4 de 7 dels castellers que varen anar a Brusel·les. El gruix del rodatge es concentrarà abans d'aquesta hora per facilitar les dues propostes, però és necessari mantenir un grup de 50 castellers fins les 13:00. És per això que demanem que els castellers que pogueu us quedeu en aquesta franja per poder completar el rodatge.

IMPORTANT
En el vídeo no s'identificarà cap colla castellera, és important que tothom qui hi apareixi surti vestit preferiblement amb roba laboral, ja que es pretén mostrar quotidianitat i diversitat dels figurants.

Si voleu participar-hi, confirmeu aportant la següent informació.

Moltes gràcies per la col·laboració, salut i república!

Nom i cognoms *
Your answer
Colla castellera *
Your answer
Quina posició ocupes habitualment als castells? *
Your answer
Participaràs del rodatge fins les 13:00? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service