Ημερίδα Ψυχικής Υγείας | Αίτηση συμμετοχής
Η HelMSIC διοργανώνει την Ημερίδα Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Η Ημερίδα χωρίζεται σε 3 στάδια:
- Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ομιλίες, από καθηγητές ψυχιατρικής, ψυχολόγους και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, στη διάρκεια των οποίων ενημερώνουν τους φοιτητές Ιατρικής σε θέματα ψυχικής υγείας.
- Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει την συμμετοχή των φοιτητών σε ένα εκπαιδευτικό workshop, με στόχο την απόκτηση κάποιων πρακτικών δεξιοτήτων σχετικά με την προσέγγιση ασθενών με ψυχικές διαταραχές.
- Τέλος, το τρίτο στάδιο αποτελείται από ένα σεμινάριο ομοταγούς εκπαίδευσης από trainers εκπαιδευμένους πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα της HelMSIC με στόχο την ευαισθητοποίηση των φοιτητών ιατρικής γύρω από το στίγμα στην ψυχική υγεία.

H Hμερίδα απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής των αντίστοιχων Ιατρικών σχολών όλων των ετών.

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Πάτρα τις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα | Παρασκευή 13/12 και ώρα 15:00
Αλεξανδρούπολη | Σάββατο 14/12 και ώρα 10:00
Ηράκλειο | Τετάρτη 18/12 και ώρα 14:00
Θεσσαλονίκη | Σάββατο 14/12 και ώρα 10:00
Ιωάννινα | Παρασκευή 13/12 και ώρα 14:30
Λάρισα | Τρίτη 17/12 και ώρα 14:30
Πάτρα | Σάββατο 14/12 και ώρα 10:00

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ανοιχτή για όλους. Η συμμετοχή στο δεύτερο και το τρίτο στάδιο της ημερίδας, workshop και training αντίστοιχα γίνεται ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος στην παρακάτω φόρμα.

Μετά το κλείσιμο των δηλώσεων οι επιλαχόντες στα workshops και στα trainings θα ενημερωθούν από την οργανωτική επιτροπή του προγράμματος μέσω mail.
Αποδέχομαι να μοιραστώ τα στοιχεία της φόρμας με τη HelMSIC *
Η HelMSIC συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και συλλέγει τα δεδομένα των χρηστών με βάση την παρακάτω πολιτική: http://www.helmsic.gr/privacy-policy/
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of HelMSIC. Report Abuse