Lakosságnövekedéssel kapcsolatos vélemények felmérése
Nagyon szeretünk Törökbálinton élni és sokan mások is szeretnének ideköltözni - de ha sokan ideköltöznek, azzal tönkremehet mindaz, amiért szeretjük a településünket. 1989-ben 10.000 fő alatt volt a lakosság lélekszáma Törökbálinton. Jelenleg már 14.000-en élünk a településen. A már építési jogot kapott, de még be nem épített területek további ezrekkel növelhetik a népesség számát. Ha beépülnek ezek a területek, már 17.000-en leszünk.
Egyre gyakrabban merülnek fel olyan igények, amelyek a lakosságszám további jelentős növekedését okozhatják, ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy minél többen véleményt nyilváníthassunk és ezt figyelembe vegyék a település vezetői - ezért készítettük ezt a kérdőívet.

2017.09.30.
Kerekdomb Egyesület

A kérdőív kitöltése anonim, nem kérünk semmilyen személyes adatot, az eredményeket összesítve fogjuk közzétenni.

Ön szerint a Törökbálint működése és az itt élők igényei alapján a jelenlegi 14.000 fős lakosság...
Mekkora lakosságszámot tartana ideálisnak Törökbálinton?
Mekkora lakosságszámot tartana még épp elfogadhatónak Törökbálinton, hol a határ Ön számára?
A jelenlegi 14 ezres helyett a 17 ezres vagy még magasabb lakosságszámot mindenki érzékelni fogja: nagyobb járműforgalom, nagyobb tömeg az üzletekben, rendezvényeken, rendelőkben, buszokon; nagyobb csoport- és osztálylétszámok a bölcsődékben, óvodákban, iskolákban; kevesebb személyes ismeretség, felszínesebb emberi kapcsolatok. Mennyire van felkészülve ezek mindennapos megélésére?
Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms