X CAMPUS CAT 2019
Benvolgudes famílies,

Un any més tenim el plaer de presentar-vos una nova edició del campus d'estiu més esperat de la temporada, el CAMPUS CAT. Enguany durem a terme la desena edició del diumenge 30 de juny​ al diumenge ​7 de juliol de 201​9. Es tracta d'una edició molt especial doncs es compleixen 10 anys del nostre estimat Campus.

A continuació trobareu tota la informació pertinent. Per continuar amb la inscripció haureu d'introduir la vostra adreça de correu electrònic, indicar sí és el participant és jugador del Bàsquet CAT i prémer el botó "Següent" al final de la pàgina.

Email address *
El participant és jugador de Bàsquet CAT? *
INFORMACIÓ GENERAL
Campus d'iniciació i tecnificació adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 2003 al 2012, que s'agruparan en diferents grups segons les edats.

L'objectiu del Campus pels més petits és aconseguir una millora dels fonaments treballats al llarg de la temporada: el bot, la passada, el llançament a cistella… i pels més grans millorar les competències assolides, les tècniques de joc, el treball en equip…

Per tal d'assolir els nostres objectius, hi ha previst un ampli ventall d'activitats lúdic esportives compaginades amb entrenaments. Aquestes activitats seran organitzades i dirigides tant pels monitors de la casa com pels propis monitors del campus.

Així doncs, el Campus es converteix en una combinació perfecte d'esport i diversió on gaudir amb els companys i companyes d'una setmana plena d'emocions i aventures, però sobretot, molt bàsquet! No us ho perdeu!!

ESTADA
Com hem comentat anteriorment, les dates seleccionades són del diumenge 30 de juny​ al diumenge ​7 de juliol de 201​9 (7 dies) i està adreçat a tots els jugadors i jugadores del club nascuts entre els anys 2003 al 2012, és a dir, des de 1r d'EP fins a 4t d'ESO (ambdós inclosos).​

L'indret escollit per a aquesta edició es troba al municipi de Gualba, al Vallès Oriental, on hi vam realitzar la vuitena edició fa dues temporades:

Casa de colònies: El Pinatar
Situació: Gualba (Barcelona).
Transport: Anada amb autocar. Tornada per compte propi.

Per a més informació de la casa de colònies, si us plau, reviseu la seva pàgina web: https://www.elpinatar.com/

INSCRIPCIONS
La inscripció al Campus és oberta a jugadors/es del club i als seus familiars d'acord amb les edats indicades anteriorment. En cas que no es respectin les edats o que els participants ocasionin algun problema podran ésser exclosos del Campus.

Les inscripcions al Campus començaran a partir de dijous 14 de febrer de 2019 fins divendres 22 de març de 2019*, ambdós inclosos, i es realitzaran únicament mitjançant aquest formulari.

* LA INSCRIPCIÓ QUEDARÀ SUBJECTE A L'EFECTIU PAGAMENT DE LA PRIMERA QUOTA CORRESPONENT AL CAMPUS.

Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció. En cas de no exhaurir les places disponibles, les inscripcions s'obriran a nens i nenes externs al club.

PREU, MÈTODE I CONDICIONS DE PAGAMENT
Preu total del campus: 330€

El pagament del Campus es realitzarà en dues quotes mitjançant domiciliació bancària a través del mètode de pagament escollit durant la inscripció.

>> 1ª quota: 165€ (s'efectuarà durant la primera quinzena del mes d'abril de 2019).
>> 2ª quota: 165€ (s'efectuarà durant la primera quinzena del mes de maig de 2019).

Per poder participar al Campus caldrà abonar la totalitat de l'import. La devolució de la referida domiciliació o la impossibilitat de realitzar-la impedirà al sol·licitant de la inscripció la participació al Campus.

ANUL·LACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ
Es podrà anul·lar la inscripció fins a 30 dies abans del dia de sortida.

Si l'anul·lació s'efectua fora de l'esmenat termini, suposarà la pèrdua total del import, a excepció de baixes per raons mèdiques. En aquests casos, la sol·licitud d'extorn haurà d'anar acompanyada del corresponent certificat mèdic i queda a criteri del Bàsquet CAT la quantitat a extornar.

IMATGES DE LES INSTAL·LACIONS
Casa de colònies "El Pinatar" - La casa
Casa de colònies "El Pinatar" - Menjador i cuina pròpia
Casa de colònies "El Pinatar" - Habitacions
Casa de colònies "El Pinatar" - Piscina exterior
Casa de colònies "El Pinatar" - Pistes exteriors 1
Casa de colònies "El Pinatar" - Pistes exteriors 2
Casa de colònies "El Pinatar" - Pistes cobertes
Per a qualsevol dubte ens podeu trobar al CAT els dimarts de 19 a 20 hores o a la següent adreça de correu electrònic: info@basquetcat.net.

Des del club us animem a tots a participar! Viu l'experiència, val la pena!!
Moltes gracies per la vostra col·laboració i esperem gaudir d'un meravellós Campus!!

BASQUETCAT

BASQUETCAT
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BASQUETCAT - Club i Escola de Bàsquet. Report Abuse - Terms of Service