Aanmelden NJW 2020
Het bestuur van de Venlo Eindhoven ZweefvliegClub heeft de wedstrijdleiding van de Nationale Junioren Wedstrijd laten weten dat dit seizoen geen 49e NJW georganiseerd kan worden. Dit in verband met de COVID-19 maatregelen: wedstrijden zijn in ieder geval tot 1 september niet mogelijk.

Hopelijk kunnen we tussen nu en de rest van het seizoen het gewone vliegbedrijf langzaam aan weer op gang krijgen. Ook hier zal nog enig geduld bij nodig zijn aangezien we waarschijnlijk in het begin nog met een maximale groepsgrootte op het veld te maken zullen hebben.

We gaan er van uit dat volgend jaar wel weer een NJW georganiseerd kan gaan worden, maar ook dan moeten we er rekening mee houden dat COVID-19 er toe zal leiden dat er speciale maatregelen genomen dienen te worden om een veilige wedstrijdomgeving te creƫren. Maar daar is voorlopig nog tijd voor om goed over na te denken.

We hopen dat jullie in een volgende editie van de Nationale Junioren Wedstrijd te mogen verwelkomen op de Groote Heide in Venlo, voor een prachtige wedstrijdweek zweefvliegen.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy