Inschrijven kapoenen
Hallo daar!

Zoals je ongetwijfeld al hebt gehoord, spelen we weer in bubbels van 25 (uitgezonderd leiding). De kapoenen zullen vanaf nu altijd buiten spelen omdat dit moet volgens de nieuwe regels (gaan in vanaf 8 mei). Zorg dus voor warme, regenbestendige kledij! We vragen uw kind af te zetten aan het baantje en niet mee te gaan naar het terrein.

Inschrijven voor de vergaderingen kan tot en met woensdag 5 mei. De leiding doet vervolgens zijn best de groepjes zo goed mogelijk in te delen en brengt je op de hoogte in welke bubbel jij verwacht wordt. Hou je mail dus zeker in de gaten!

LET OP: Graag willen we nog eens benadrukken dat op voorhand inschrijven VERPLICHT is. Ben je niet ingeschreven tegen woensdag 5 mei? Dan zal je niet kunnen deelnemen aan de volgende twee vergaderingen. Als je ingeschreven bent, verwachten we dat je aanwezig bent. Ziek? Gelieve ons dan te verwittigen.


Stevige linker en tot binnenkort!

SPECIALE VERGADERINGEN: De komende twee scoutsvergaderingen, heeft de leiding iets bijzonder voor jullie in petto. Op zaterdag 8 mei worden jullie verwacht aan het begin van de Negen Dagwand voor een sportvergadering. De week nadien laten we ons op zondag van onze vuilste kant zien dus trek je best kleren aan die vuil mogen worden. Je mag ook reservekleren meebrengen.
Email *
Voor- en achternaam kapoen *
Aanwezig op *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy