Aanmelding voor de workshops/proeflessen en auditie voor de RJT Zaterdaggroep-productie Doornroosje
Op 24 & 25 mei 2025 speelt de RJT Zaterdaggroep de Studio 100 voorstelling Doornroosje in de Rijswijkse Schouwburg. Op 7 en 14 september 2024 zullen er twee workshops/proeflessen plaatsvinden. Op 21 en 28 september zullen audities plaatsvinden voor deze productie. Wanneer je je aanmeldt via dit formulier, krijg je t.z.t. meer informatie en een uitnodiging voor deze workshops/proeflessen en auditie.
Voor vragen kun je contact opnemen met: info@rijswijksjeugdtheater.nl .

Er was eens …. Iedereen kent wel het verhaal van Doornroosje. Het verhaal over de vloek die een slechte Fee tijdens het geboortefeest van het kleine prinsesje over haar uitspreekt. En hoe het verder gaat wanneer het meisje zich prikt aan een spinnewiel. Deze Studio 100 musical geeft een eigen twist aan het bekende sprookje. Met bekende liedjes zoals ‘Toveren’ en ‘Hokus Pokus Dikke Dokus’ neemt RJT Musicals je in deze voorstelling mee in een magische toverwereld. Wil je onderdeel uitmaken van de spelersgroep?

Om toegelaten te worden tot deze groep moet je auditie doen. We zoeken voor de Zaterdaggroep ervaren en/of getalenteerde spelers (10 t/m 17 jaar op 1/9/2024) die goed kunnen zingen en dansen. Ook moet een speler gedisciplineerd zijn en zelfstandig kunnen werken. Wanneer je geselecteerd wordt voor de groep verwachten we inzet (bijvoorbeeld met het leren van teksten) en aanwezigheid tijdens de repetities.
Iedereen van 10 t/m 17 jaar kan zich aanmelden voor de proeflessen en auditie, in de praktijk zijn de meeste spelers die worden aangenomen in de groep 12 jaar of ouder.

Kosten: De spelersbijdrage voor deze productie bedraagt €435. 

Aanmelden voor de audities kan tot en met 1 september via onderstaand formulier.

Voor een zo divers mogelijke casting in onze drie grote schouwburg producties, streven we ernaar om de (grootste) rollen in de producties door verschillende mensen te laten spelen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam (voor en achternaam)
*
E-mail *
Geboortedatum *
Speel je op het ogenblik in een RJT-groep / ga je auditie doen voor een van onze andere producties? Welke?
*
Naam ouder/verzorger *
E-mail ouder/verzorger *
Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy