Functioneel beheer: Van ‘Ik kan het niet alleen’ naar ‘Hoe kan het ook’ (6 april 2022, 15:45 - 19:00)
Martijn Buurman (van ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’) & Marjo Vorspaget, Rob van de Beek en Wim Gijsbertse (van Publiek Werkt Samen)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
De Dijk zong het al: ‘Ik kan het niet alleen’. Dat geldt zeker voor de functioneel beheerder in de wereld van de veiligheidsregio’s!

Juist omdat de functioneel beheerder de spin in het web is van de collega’s in de operatie, de mensen van I&A, de verantwoordelijke voor het geld, de key users, de HRM’ers, de CISO, de leveranciers etc. Maar ook omdat het borgen van de continuïteit, het leveren van de gevraagde informatie en het continu doorontwikkelen meer vraagt dan één persoon in zich kan verenigen.

Daarom brengen we jullie graag bij elkaar. Om de ervaringen in dit speelveld samen te brengen, een beeld te krijgen van de vaardigheden en competenties van het ‘ideale team functioneel beheerders’ én te kijken hoe je daar zou kunnen komen.

We hebben daarvoor het volgende programma:

1. Marjo Vorspaget, Rob van de Beek en Wim Gijsbertse schetsen wat ze de afgelopen jaren hebben gezien en meegemaakt op het gebied van functioneel beheer bij veiligheidsregio’s.

2. We verkennen met jullie waar de kracht ligt, wat er moet blijven, maar ook waar jullie graag vanaf zouden willen (bijvoorbeeld dat je als functioneel beheerder vaak te laat wordt aangehaakt of meer proactief dan reactief bezig wilt zijn).  

3. Martijn Buurman schetst wat de ideale competenties en vaardigheden zijn van een team van functioneel beheerders.

4. We sluiten af met een brainstorm over hoe je binnen jouw organisatie of hoe jullie als deelnemers dichter bij dat ideaal zouden kunnen komen. Zodat je met praktische ideeën weer naar huis gaat.

Op 6 april a.s. kun je vanaf 15:45 binnenlopen, om 16:15 beginnen we en om 19:00 zijn we klaar. Eén ander vindt plaats in NewDay Offices, Atoomweg 50, 3Utrecht. Tussen de programmaonderdelen door zorgen we voor wat te eten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Publiek. Report Abuse