Regjistrimi në shkollën "Udha e shkronjave" për vitin 2021-'22
Të dhënat në këtë formular lexohen vetëm nga drejtoria e shkollës "Udha e shkronjave".
Email *
Emri mbiemri i prindit (personit që ushtron përgjegjësi prindërore) *
Numri celular i prindit. *
Ju lutem plotësoni edhe një herë numrin celular. *
Emri dhe mbiemri i fëmijës për të cilin po plotësohet ky formular. Nëse ka fëmijë tjetër duhet plotësuar formular tjetër. *
Datëlindja e fëmijës (muaji, dita, viti) *
MM
/
DD
/
YYYY
Vendlindja (qyteti) (dhe shteti nëse nuk është Shqipëri) *
Si do t'i vlerësonit me pak fjalë arritjet e fëmijës suaj në përgjithësi deri tani: *
Klasa në të cilën do ta regjistroni është: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UDHA E SHKRONJAVE ®. Report Abuse