Naisten kuntoremontti, kevät 2019; Vauhtisammakko
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan ja suoritetaan kurssimaksu Vauhtisammakon järjestämiin Naisten kuntoremontteihin keväälle 2019. Remonttiryhmiä on kaksi, ensimmäinen alkaa tammikuussa ja toinen maaliskuussa. Voit ilmoittautua joko vain toiseen taikka molempiin kerralla. Kerralla molemmille ilmoittautumalla yhteishinta on edullisempi.

Ilmoittautuminen kurssille on vahvistettu ja sitova, kun tämä lomake on täytetty. Paikkoja kurssille on niin kauan kuin tämän lomakkeen kautta voi ilmoittautua.

Tässä kevään 2019 Naisten kuntoremontit:

Kuntoremontti on tarkoitettu alkajille ja aloituskynnys on matala. Kurssilla tutustutaan kahvakuulailuun, levytankoharjoitteluun sekä toiminnalliseen harjoitteluun. Kurssilla opit itsenäisen harjoittelun perusteet.

Kurssien aikataulut:

-Ensimmäinen kurssi: 29.1.19-2.4.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30. Hinta 189e
-Toinen kurssi 9.4.19-28.5.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei harjoitusta 30.4.19 / Vappu), Hinta 133 e
-Koko kevät (molemmat kurssit): 29.1.-28.5.19, treenit on tiistaisin klo 16.30-17.30 (ei 30.4.19), hinta ilmoittautumalla kerralla molemmille kursseille 300 e (norm. 322e).

Naisten Kuntoremonttiin osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjien puolesta. Jokainen harjoittelija harjoittelee omalla vastuullaan. Sairastumisen vuoksi pois jääviä kertoja ei ole mahdollista korvata kuin erikoistapauksissa toiseen ryhmään.

Kurssimaksu maksetaan samalla tämän ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuohje:

1) Lue tämän lomakkeen teksti
2) Tee maksusuoritus alla olevalla ohjeella nettipankissa
3) Täytä tämä lomake ja merkitse lomakkeeseen maksupäiväksi se päivä, jona olet tehnyt suorituksen
4) Tule kurssille ensimmäiselle ilmoitetulle treenikerralle

Kurssin voi maksaa myös osaksi tai kokonaan liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, Sporttipassilla, TYKY-seteleillä / TYKY-Onlinellä, Virike-seteleillä, Body&Mind-kortilla, Smartum-maksukortilla, tai vastaavalla maksuvälineellä. Merkitse alla olevaan lomakkeeseen tiedot tällaisesta maksusta.
Mikäli haluat maksuaikaa taikka laskun niin tiedustele vaihtoehtoja anni@vauhtisammakko.com.

Voit myös suorittaa kurssin osaksi liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä ja osaksi tilisiirrolla. Tuo liikuntasetelit tällöin ensimmäiselle treenikerralle ja maksa avoimeksi jäävä osa ilmoittautumisen yhteydessä tämän lomakkeen mukaisella alla olevalla maksuohjeella.

Maksutiedot:
Maksa osallistumismaksu (ks. yllä) tilille FI72 1652 3000 0167 02 Nordea FI, saaja: Tmi Mikko Liukka ja käytä viitettä 415129.
Mikäli kurssin maksajana on muu henkilö/yritys kuin kurssille osallistuja, tulee maksun viesti-kohtaan kirjoittaa osallistujan nimi.

SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: NKRkevät2019

TYKY-ONLINE
Ilmoita Tyky-Online numerosi anni@vauhtisammakko.com ja teemme veloituksen.

Mikäli haluat maksaa laskulla, kysy anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50e/lasku.

Lisätietoja anni@vauhtisammakko.com.

Tervetuloa kuntoremppaan!

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyn yllä olevat ehdot.

Kurssin voi peruuttaa anni@vauhtisammakko.com kolme (3) viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%:a kurssimaksusta. Lääkärintodistuksen esittämisellä kurssimaksu voidaan palauttaa myös tämän ajankohdan jälkeen tehdyissä peruutuksissa.

Tälle kurssille ilmoittautumisesta ei tule vahvistusta sähköpostiisi. Saat muutamaa päivää ennen kurssin alkamista alkuinfon sähköpostilla. Paikkoja kurssille on niin kauan kuin tämä ilmoittautumislinkki on toiminnassa.

Tervetuloa Kuntoremonttiin!

Email address *
Nimi: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Ilmoittaudun kurssille: *
Kurssimaksun suorittamispäivä: *
Mikäli teet maksun liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä, kirjoita tähän kenttään ensimmäisen treenikerran päivämäärä 29.1.19 tai 9.4.19. Liikuntaseteleillä tms. maksuvälineellä maksu suoritetaan ensimmäiselle treenikerralla.
Your answer
Maksan kurssin liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Suoritetun kurssimaksun määrä: *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service