SaPa on the Beach 2020
SaPa on the Beach 2020 pelataan lauantaina 11.7.2020 Hiekanpään helteisellä rannalla Pieksämäellä. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kesän kuumimpaan rantafutisturnaukseen. Osallistumismaksu on 150 e/ joukkue. Peliaika 2 x 10 min, neljä kenttäpelaajaa+ mv kentällä yhtäaikaisesti, muutoin joukkueen kokoa ei rajoitettu. Säännöt lähetetään sähköpostiin ja ne löytyvät myös Facebookista.

Lisätietoja osoitteesta sapaonthebeach@gmail.com tai savonpallo@gmail.com . Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Paikka turnaukseen varmistuu, kun lasku on maksettu. Pelaajat eivät ole vakuutettuja tapahtumanjärjestäjän puolesta.

Savon Pallon 85-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vain yksi yhteinen sarja kaikille! Voit kasata sellaisen dream teamin kuin haluat, ei rajoituksia. Otteluohjelma lähetetään joukkueen yhteyshenkilölle ja julkaistaan myös Facebookissa.

Illalla musiikillinen juhla kaikelle kansalle Seurojentalolla (Kuopiontie, Pieksämäki). Iltatapahtuma on k-18, paikalla on anniskeluoikeudet. Esiintyjiksi on varmistunut FM2000, Old Man's Tale ja Teemu Seppälä. Joukkue saa tapahtumaan 10 pääsylippua osallistumismaksulla.

Ennakkolippujen myynti ja tapahtuman tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Ajantasalla pysyt seuraamalla www.facebook.com/savonpallo ja tapahtuman omia sivuja www.facebook.com/sapabeachfutis
#sapa85v
Joukkueen yhteyshenkilö *
Your answer
Joukkueen nimi *
Your answer
Joukkueen yhteyshenkilön sähköposti *
Your answer
Joukkeen yhteyshenkilön puhelinnumero *
Your answer
Paidan väri *
Your answer
Lisätietoja järjestäjälle/ tämän haluaisin sanoa
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy