Bologna (4 - 7 april 2019)
********** DE REIS IS VOL!! JE GEEFT JE NU OP VOOR DE RESERVELIJST!!!*****

Bologna is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bologna en van de regio Emilio-Romagna. Hier komen heel veel bekende italiaanse producten vandaan zoals parmaham, parmezaanse kaas en natuurlijk vindt het gerecht Spaghetti Bolognese hier haar oorsprong. Een stedentrip naar Bologna is dan ook een culinaire ontdekkingsreis door het hart van de Italiaanse keuken. Bologna heeft een artistieke en culturele binnenstad met een typische oude stadscultuur met goed bewaarde monumenten.

Je verblijft in het 4 sterren Mercure-hotel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Dit hotel ligt, heel handig, vlakbij het centraal station van Bologna en binnen 5 minuten wandel je naar het Piazzo Maggiore en alle bezienswaardigheden van de stad. Het hotel is omringd door groen en heeft een heel fijn terras om bijvoorbeeld ’s avonds nog wat te drinken.

We vertrekken op donderdag 4 april om 13.00 uur vanaf Eindhoven AirPort en gaan zondag 7 april om 21.15 uur weer terug.

Email address *
Voor- en Achternaam *
Your answer
Personeelsnummer *
Ben je vrijwilliger vul dan 000000 in.
Your answer
Ik ga mee naar Bologna *
Ik maak gebruik van de betalingsregeling. *
De inhouding zal starten in januari 2019 en loopt tot maximaal mei 2019. Ben je vrijwilliger dan kan je hier aangeven het in 1x te storten of in 5 termijnen.
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden zoals vastgesteld. *
Je staat op het punt je op te geven voor een reis naar Bologna. Deze aanmelding is definitief (mits voldoende deelnemers) en kan niet meer worden geannuleerd.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service