Inscripcions a la Jornada Agronyam 2018
Si ets un productor o elaborador del Camp de Tarragona o bé un professional de la restauració (cuiner, propietari de restaurant, estudiant de cuina, periodista gastronòmic, foodie...) apunta't a la Jornada Agronyam 2018, que se celebrarà al Castell Templer de Barberà de la Conca el dilluns 22 d'octubre al matí.

*Si ets un productor pots assistir a les ponències només com a oient o també exposant el teu producte als espais de mostra i de tast que cada àrea geogràfica (Priorat, Alt Camp i Conca de Barberà) situarà al Castell de Barberà de La Conca un cop finalitzades les ponències.

*AVÍS LEGAL: D’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic formarà part del nostre fitxer automatitzat, titularitat de CONSORCI LEADER DE DESENVOLUPAMENT RURAL DEL CAMP, la finalitat del qual és la de mantenir el contacte amb vostè per informar-lo de la Jornada Agronyam 2018. Si vol saber de quina informació disposem de vostè, modificar-la, i si escau, cancel•lar-la, pot fer-lo enviant un escrit a aquest efecte, acompanyat d'una fotocòpia del seu D.N.I. o document acreditatiu equivalent, a la següent adreça: C/ Daroca, 1 - 43400 MONTBLANC o a través de correu electrònic a lopd@leaderdelcamp.cat

Nom i Cognoms
Your answer
Empresa
Your answer
Càrrec
Your answer
Població
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Pàgina web
Your answer
Assistiràs a Agronyam com a
Columna 1
Cuiner
Propietari de bar o restaurant
Estudiant de cuina
Periodista gatsronòmic
Foodie
Productor o elaborador de l'Alt Camp, La Conca de Barberà o el Priorat
Altres
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service