Αίτηση συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 στην Κοζάνη


Σας καλωσορίζουμε στη ηλεκτρονική Αίτηση για την συμμετοχή σας στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 στην Κοζάνη που φέτος θα είναι η πρώτη χρόνια εκδηλώσεων με θέμα της Μουσική!!!
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 στην Κοζάνη (21-22 Ιουνίου 2017) είτε ως καλλιτέχνης (μουσικός, μουσικό σχήμα, χορός, κλπ.) είτε ως εθελοντής είτε ως χορηγός. Πατήστε Επόμενο για να συμπληρώσετε περισσότερα στοιχεία και στο τέλος Υποβολή για να υποβάλλετε τη φόρμα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 4 Ιουνίου 2017.

Διοργάνωση: Parasoli creative cooperativa ( ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ)

Η ομάδα έχει στόχο τη δημιουργία εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, δράσεων,βιωματικών εργαστηρίων, φεστιβάλ και συνεδρίων καθώς και στη δημιουργία δικτύου μεταξύ των διάφορων οργανισμών εντός και εκτός Ελλάδας.
email: parasolicoop@gmail.com
facebook: parasoli creative cooperativa


Δηλώστε συμμετοχή στη μελωδικότερη μέρα του χρόνου και γίνετε και εσείς μέρος της Γιορτής!!

Δηλώστε με ποιον τρόπο θέλετε να συμμετέχετε
Στοιχεία επικοινωνίας *
Your answer
Πληροφορίες
Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2017 στη Κοζάνη και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα προκειμένου να προετοιμαστούν και να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της συμμετοχής τους.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2017 στη Κοζάνη μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 6937793538(Λένα) & 6975528433 (Ευτυχία) ή στο email: parasolicoop@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms