Helpoin polku kaareutuu / Ulla Päivikkö 17.11.2019 | Ilmoittautuminen
Aika: Su 17.11.2019 klo 11-17 (tauko klo 13:30-14:30)
Paikka: Liikelaituri, Yliopistonkatu 58D, Tampere
Hinnat:
40 € TREenit! Ry:n / Dansart ry:n / Tanssille ry:n jäsen
50 € PTK ry:n, Tampereen freelance-näyttelijöiden, Temen tai Improvisaatioryhmä Snorkkelin jäsen
70 € Muu ammattilainen
35 € Opiskelija

Tällä kurssilla lähestymme liikettä kehon nivelten ja lihasten ehdottamien ratojen ja suuntien kautta. Käsittelemme suoruuden ja kaartamisen konsepteja löytääksemme helpompia ja ergonomisempia tapoja tanssia. Samalla saamme eri ulottuvuuksiin suuntaavan liikkeen kautta haastettua hermoston ja lihastreenin lisäksi kurssi tarjoaa intensiiviset aivotreenit. Sukellamme tanssiin hyödyntäen sekä improvisaatiota että annettua materiaalia, liikumme paljon annetun teorian ohella. Kurssi pohjautuu anatomiseen ja biomekaaniseen tietoon Axis Syllabuksesta. Lisätietoja Axiksesta www.axissyllabus.org.

Ulla Päivikkö (o.s. Mäkinen) on tanssitaiteilija ja tanssin lehtori. Hän on valmistunut nykytanssipedagogiikan maisteriksi Frankfurtin yliopistossa ja opiskellut lukuisissa lisäkoulutuksissa tanssia, joogaa, pilatesta ja thaihierontaa. Lähivuosina hän on opiskellut ja opettanut Axis Syllabusta. Vuodesta 2012 alkaen hän on työskennellyt Outokummun tanssin koulutuksessa (nyk. Riveria) lehtorina. Lisäksi hän esiintyy ja opettaa keikkaluontoisesti.

Ilmoittautuminen auki 15.11.2019!
Email address *
Etu- ja sukunimi
Olen
Clear selection
Kiitos Ilmoittautumisesta!
Varmistat paikkasi työpajassa maksamalla kurssin.

Maksuohjeet
Saaja: TREenit! Ry
Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61
Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Helpoin polku kaareutuu )

Työpajojen peruutusehdot:
Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! Ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy