Upitnik - Dečak temperament
Ovo je kratak upitnik koji će mi puno pomoći da steknem neki uvid u prirodu Vašeg deteta. Budite slobodni i dodajte sve ono što smatrate da je važno da imam na umu.
Ime roditelja
Ime deteta *
Datum rođenja deteta *
MM
/
DD
/
YYYY
I Napišite ukratko kakav je Vaš sin bio kao beba, koje ponašanje je bilo karakteristično za njega od prvog dana (npr. miran/ izrazito aktivan, veseo/razdražljiv, poverljiv/nepoverljiv, predvidiv/nepredvidiv ....) ?
II Na skali od 1-5 kako biste procenili koliko duboko i snažno Vaše dete doživljava i izražava osećanja? Da li je njegova emocionalna reakcija uglavnom blaga ili snažna? *
III Na skali od 1-5 kako biste procenili stepen upornosti Vašeg deteta? Ako mu kažete da prestane da radi nešto što ga interesuje ili želi da završi, da li uglavnom lako prestane ili se bori svim snagama da nastavi do kraja ono što je započeo?
Clear selection
IV Kakva je njegova uobičajena reakcija na zvuke, osećanja drugih ljudi, promene u temperaturi, ukusu hrane i teksturi. Da li reaguje na glasne zvuke, jake mirise, gužvu, stres kod ljudi?
Clear selection
V Sa kojom lakoćom spoljašnji uticaji menjaju način na koji se ponaša? Koliko je svestan ljudi, boja, zvukova i novih predmeta u okruženju? Da li često “odluta”, zaboravlja da donese ili uradi ono što ste mu rekli, da li lako skreće pažnju sa onog što radi??
Clear selection
VI Koliko se brzo prilagođava na promene u rasporedu ili rutinama? Kako izlazi na kraj sa iznenađenjima, neočekivanim promenama, koliko lako prelazi sa jedne aktivnosti na drugu??
Clear selection
VII Koliko je regularan ritam njegovog tela (koliko je predvidivo vreme u koje obavlja nuždu, jede, pije, zaspiva, odmara i sl.)
VIII Koliko je visok nivo njegove energije - da li je energičan, stalno u pokretu (trči, skače, penje se, stalno je zauzet i nešto radi) ili je tokom dana pretežno tih i smiren?
Clear selection
IX Kakva je njegova prva reakcija kada treba da se suoči sa nečim novim?
Clear selection
*Politika privatnosti
Ličnim podacima koje ste upisali imam pristup samo ja. Ovi podaci ni na koji način neće biti zloupotrebljeni, niti biti prepušteni trećem licu. Koriste se isključivo u svrhu sticanja što boljeg uvida u prirodu vašeg deteta i što bolje pripreme za predstojeći susret. U svakom momentu možete zatražiti da imate pristup ovim podacima ili da, nakon realizacije konsultacije, oni budu izbrisani iz ove forme.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy