Ansökan till funktionär på Heyou
Heyou är Sveriges kramgoaste och populäraste sociala medie-evenemang!

Ni kanske känner igen Tubecon, vilket var det namn vi turnerade under år 2016/2017. Då drog vi in över 20 000 besökare i städer allt ifrån norr till söder. År 2018 bestämde vi oss för att det är dags att satsa på ett nytt koncept och vi blev då Heyou Sverige.
Under de två dagar Heyou är igång, samlas några av landets kreatörer på sociala medier för att interagera med sina följare. På fredagen arrangerar vi Heyou Stage, som är en färgglad och fartfylld scenshow med musik och unga talanger. På lördagen är det dags för Heyou Festival, hjärtat av vårt evenemang. På Festival kan följarna möta sina idoler i Meet & Greet’s, utmaningar, signeringar och annat kul.

För att Heyou ska vara möjligt att genomföra, söker vi dig som vill volontärarbeta tillsammans med vårt team. Att vara volontär innebär arbete under en helg (fre-sön).

Mycket av arbetet på Heyou går ut på att samspela med andra människor, både besökare och från vårt egna team. Därför ser vi helst att du är en öppen, serviceinriktad och social person. Du bör även kunna ta egna initiativ till kreativa lösningar tillsammans med dina gruppmedlemmar. Eftersom Heyou kan bli hektiskt ska du vara stresstålig och kunna bibehålla lugnet i pressade situationer.

Vi hoppas att du är intresserad av att bli funktionär och väntar med spänning på din ansökan!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service