Reservering Filmweekend 20-21 maart 2020
Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart a.s. vindt de 9e editie van het filmweekend plaats.
Een weekend waarin je in totaal vijf films kunt bekijken uit een keuze van acht films en dit op bijzondere locaties in het gevangenisdorp Veenhuizen.

Vanaf deze 9e editie verloopt de reservering van tickets via Google Forms met dit inschrijfformulier waarbij je je individueel kunt inschrijven of per groep (twee of meer personen).
Let op: Een groep kiest in zijn geheel voor de vrijdag of de zaterdag of beide dagen en vervolgens kunnen er per groepslid eigen filmvoorkeuren en eetkeuzes worden aangegeven.
Differentiatie qua dagkeuzes binnen een groep is dus niet mogelijk, kies dan voor het indienen van een extra inschrijfformulier.

Als inschrijver ben jij de contactpersoon en vertegenwoordiger van de mensen die je op jouw naam inschrijft en waarvoor je tickets reserveert. Na verzending ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw inschrijfgegevens en die van je eventuele groepsleden.

Waarom individueel inschrijven of als groep (2 tot maximaal 8 personen)?
Door je als groep in te schrijven, kunnen wij bij de indeling groepsleden met dezelfde filmvoorkeuren zo veel mogelijk bij elkaar plaatsen.
Individuele inschrijvers worden als individu ingedeeld bij een film en een tijdvak.
Wanneer je groep groter is dan acht verzoeken we je om er meerdere groepen van te maken die zich apart inschrijven en hiervan melding te maken in het opmerkingenveld, zodat we er alsnog rekening mee kunnen houden.

Over de inschrijfprocedure
Zorg dat je de volgende gegevens zoveel mogelijk hebt verzameld voordat je plaatsen gaat reserveren voor jezelf en eventuele groepsleden:
a. Voor- en achternaam van alle personen die je wilt inschrijven;
b. Keuze voor welke dag of voor beide dagen (voor de hele groep hetzelfde)
c. Keuze voor welke films per dag per groepslid;
d. Keuze voor wel of niet eten per dag en eventuele dieetwensen per persoon.

Aangezien het aantal plaatsen per dag en film beperkt is, is het verstandig om jezelf en je groepsleden tijdig in te schrijven, ook als je bovenstaande gegevens nog niet helemaal compleet hebt.
Voor alle keuzevragen geldt dat je verplicht bent om iets te kiezen, dus heb je nog niet alle informatie maak dan een voorlopige keus en wijzig dit tijdig.
Binnen een groep hoef je dus buiten de dag(en) niet alles hetzelfde te kiezen, voor ieder groepslid kunnen eigen keuzes voor films en eten worden gemaakt.

Reservering wijzigen of aanvullen?
Je kunt wijzigingen aanbrengen en aanvullingen doen tot uiterlijk zaterdag 14 maart om 12:00 uur via de button "antwoord bewerken" bovenaan in de bevestigingse-mail die je ontvangt na een ingediende reservering. Bewaar deze e-mail dus goed!

Reservering annuleren?
Reserveringen kunnen uiterlijk tot zaterdag 14 maart 2020 om 12:00 uur kosteloos worden geannuleerd door een e-mail te sturen naar contact@filmfestivalveenhuizen.nl. Na deze datum is de reservering definitief en wordt deze in zijn geheel in rekening gebracht.

Geen reserveringsbevestiging ontvangen?
Het kan zijn dat de bevestiging in jouw spambox is beland; verzoek om dit als eerste te controleren.
Stuur wanneer dit niet het geval is een e-mail naar contact@filmfestivalveenhuizen.nl.

Problemen met inschrijven?
Mocht het inschrijven technisch niet lukken of niet naar wens gaan, laat het ons weten via een e-mail naar contact@filmfestivalveenhuizen.nl met vermelding van jouw naam een telefoonnummer. Eén van ons neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om één en ander op te lossen.

Toestemming fotogebruik.
Tijdens de filmavonden en het filmweekend worden door het team van Filmfestival Veenhuizen foto’s gemaakt. Met jouw reservering geef je toestemming dat deze voor onze eigen pr-doeleinden mogen worden gebruikt. Wil je dit niet, dan verzoeken wij dit kenbaar te maken via contact@filmfestivalveenhuizen.nl zodat we met jouw wens rekening kunnen houden.

Tot ziens op 20 en/of 21 maart!Team Filmfestival Veenhuizen

Email address *
Voornaam *
Graag je roepnaam voluit geschreven.
Your answer
Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Je telefoonnummer graag invullen met 10 cijfers zonder spaties of andere tekens. Graag het nummer waarop je het beste bereikbaar bent.
Your answer
Woonplaats
We doen hier niets bijzonders mee maar vinden het fijn om te weten waar onze bezoekers zoal vandaan komen.
Your answer
Voor hoeveel mensen wil je reserveren inclusief jezelf? *
Het maximale aantal binnen dit formulier is acht personen. Maak een tweede formulier aan indien je meer dan acht reserveringen wilt maken of neem contact op met de organisatie om een en ander af te stemmen.
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Filmfestival Veenhuizen *
Jaarlijks sturen wij een aantal nieuwsbrieven ter promotie van onze filmactiviteiten. Je kunt je uiteraard op elk gewenst moment hiervoor weer afmelden.
Voor welke dag of dagen wil je tickets reserveren voor jezelf of jouw gehele groep van 2 of meer personen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.