Ο ρόλος των Συμβούλων Απασχόλησης:  Σύγχρονες Προκλήσεις & Προοπτικές Απασχολησιμότητας  ____________________________________ Φόρμα Εγγραφής
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020. Ώρα 10:30-13:30
Online Συνέδριο
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα: https://www.job-brokers.eu/el/synedrio/programme.html 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Επώνυμο *
Εmail *
Τηλέφωνο
Φορέας που εργάζεστε
Είστε εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων: *
Είστε σύμβουλος απασχόλησης η/και επαγγελματικού  προσανατολισμού: *
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος το οποίο χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο συνέδριο. Tα προσωπικά σας δεδομένα είναι πιθανό να διαδιβαστούν στον χρηματοδότη, ή στους εταίρους του προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων είναι 5 έτη. Σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία, και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: synedrio@dimitra.gr.
Επιλογή ενημέρωσης για τις δράσεις και τα προγράμματα του "ΔΗΜΗΤΡΑ"
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», εφόσον συμφωνείτε, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail) για την ενημέρωσή σας για τις δράσεις και τα προγράμματά του και θα επικοινωνεί μαζί σας για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί. Σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία, και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στo e-mail: synedrio@dimitra.gr.
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό "ΔΗΜΗΤΡΑ" *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy