Vapaaehtoisten ilmoittautuminen: Evijärven kunnan ruokakassi- ja lääkepalvelu poikkeustilanteessa
Evijärven kunta aloittaa ruokakassi- ja lääkekuljetuspalvelun koordinoinnin karanteenissa tai karanteenin kaltaisissa olosuhteissa oleville.
Hienoa, että olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena auttajana! Kiitos.

Voit toimia auttajana, jos olet:
- 18 -vuotias
- et kuulu riskiryhmiin
- sinulla ei ole flunssan oireita, auttamaan vain täysin terveenä

Auttamispalvelu toteutetaan yhteistyössä monen tahon kanssa. Mukana ovat erilaisissa rooleissa esimerkiksi Evijärven kunta, Evijärven Apteekki, Evijärven seurakunta, Evijärven varautumislohkot, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, jne.

Miten toimitaan?

Asiakkaat tekevät lääketilaukset suoraan Evijärven Apteekkiin numerosta: 06 765 1043

Ruokakassipalvelu tilataan kunnan numerosta: 044 952 3529
Tilauksia otetaan vastaan ma-pe klo 12-15

Tilaukset otetaan kunnassa vastaan kauppalistalomakkeelle. Lomakkeen avulla vapaaehtoinen kerää ostokset. Vapaaehtoinen antaa lomakkeen kassalle, jolloin ostokset ohjautuvat kunnan avaamalle tilille ja kunta laskuttaa ostokset tilauslomakkeen tietojen mukaan palvelun saajalta. Vapaaehtoiset eivät käsittele autettavien rahaa tai maksuvälineitä.

Palvelun käynnistyessä vapaaehtoisiin kerääjiin/kuljettajiin otetaan yhteyttä puhelimitse, kun saadaan tilauksia.
Tarkoitus on jalostaa systeemiä, kunhan päästään alkuun.

Toimituspäivät ovat tiistai ja perjantai. Eli ruokakassitilaukset ja lääkkeet kuljetetaan tiistaisin ja perjantaisin. Jos tilausmäärät kasvavat, lisätään toimituspäiviä tarpeen mukaan. Toimitusten kellonajat määräytyvät vapaaehtoisten aikataulujen mukaan.

Ruokakasseja ja lääkkeitä toimitettaessa vältetään kontaktia autettavaan. Toimitus jätetään ulko-ovelle, mutta varmistetaan esim ovikelloa soittamalla tai puhelimella, että autettava huomaa nostaa ostokset sisälle.

Huomioitavaa:
- kauppakassipalvelulla ei voi tilata alkoholia tai tupakkatuotteita
- auttaja ei ota vastaan autettavalta käteistä, autettavan kortteja tms. Rahaliikenne tapahtuu laskulla kunnan ja apteekin toimesta
- Naapuriapu ja omaisten tekemä auttaminen on edelleen suositeltavaa ja sitä kukin toteuttaa keskinäisillä sopimuksillaan

Nyt ilmoittautumisesi jälkeen, sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. Ruokakassipalvelun ensimmäiset tilaukset olisi toiveissa saada kuljetuksiin perjantaina 27.3.2020.

Lisätietoja:
Evijärven kunta, Sanna Syrjälä p. 040 769 9659
Evijärven Apteekki, Susanna Kohtanen p. 067651043
Vapaaehtoisen nimi *
Ikä *
Osoite *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
WhatsApp käytössä *
Voin toimia maantieteelliseti *
Required
Palvelu hioutuu, kun saamme kokemusta. Tilanne varmasti muuttuu jatkuvasti sekä tilausmäärien että vapaaehtoisten auttajien määrän suhteen. Elämme tilanteen mukaan ja yritetään tehdä parhaamme. Kiitos, että olet mukana auttamassa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy