Anmälan till finissage Katastrofleden, 27 - 29 september 2019
OBS! Anmälan är bindande.
Email address *
Namn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Telefonnummer *
Vi behöver ditt telefonnummer för att kunna komma i kontakt med dig angående Katastrofleden, om det händer något eller om information ändras.
Your answer
Jag vill gå *
Klicka i en eller flera alternativ så vi vet när du går med oss. Du kan också klicka i Övrigt och beskriva hur du vill delta.
Required
Eget ansvar *
Att göra hela leden är en prövning, vi kommer att vandra åtta - nio timmar per dag. Du gör vandringen på egen risk och tar du del av hela leden kommer du färdas genom många olika miljöer, på både naturstigar, grus och asfalt. Vissa delar kan vara mer svårframkomliga än andra. Men, vi som vandrat vet att belöningen för mödan är lika stor som prövningen. Du behöver ha med dig egen mat och vatten. Vissa etapper har inte så stort utbud av butiker och restauranger som en kan vara van med i stan. ​Du väljer själv när du ansluter och när du avslutar.
Required
Godkännande av hantering av personuppgifter *
Required
Om finissage Katastrofleden
"Att gå till fots är inte bara att förflytta sig från en punkt till en annan. Det är också att ingå i ett sammanhang, befinna sig mitt i ett konkret och påtagligt landskap, ta del av alla de processer som ständigt pågår runt omkring en. Och det kan dessutom vara ett sätt att tänka och känna, eftersom själva gåendet har en egendomlig förmåga att stimulera våra sinnen och minnen och ge oss perspektiv också på sådant som inte finns där och då." - Rebecca Solnit

Du kan tänka på Katastrofleden som en vandringsled, en utställning, en koreografi eller en upptäcktsfärd - men också som en oroshantering för dina katastroftankar. Nu avslutas Katastrofleden med ett finissage den 27 - 29 september 2019. Följ med skaparna av leden, koreograferna Camilla Reppen och Josefine Alfredsson samt arkitekten / scenografen Kine Fagerheim när de går leden från start till slut. Vi går tillsammans, upptäcker miljöerna och gränserna i landskapet vi passerar och tar tillfället i akt att vandra i katastroftankarnas oväder. Känner in dem, låter dem kanske tillta, kanske också mojna.

Leden är 70 km lång, uppdelad i tre etapper och sträcker sig från Bredäng till Järna inom Stockholms län. Det tar tre dagar och två nätter att ta del av hela leden / utställningen. Att göra hela vandringen kan vara en prövning, vi kommer att gå åtta - nio timmar per dag. Men du väljer själv hur långt du vill följa med oss längs leden. Tar du del av hela finissaget kommer du färdas genom många olika miljöer, på både naturstigar, grus och asfalt. Vissa delar kan vara mer svårframkomliga än andra. Men, vi som vandrat vet att belöningen för mödan är lika stor som prövningen. Under vägen kommer vi ta del av vandringsledens skatter och hemligheter.

Camilla, Josefine och Kine startar vandringen fredagen den 27 september kl 13:00. Du kan välja att följa med från början eller ansluta senare. Oavsett så går du med oss så länge du vill / kan / orkar. Det rekommenderas varmt att du tar del av hela vandringen men du kan alltså ansluta och avsluta när du vill och behöver under helgen. Du kommer kunna följa vår position via google maps (länk läggs upp på Facebook-eventet senare) men det är också bra om du anger när och var du vill ansluta / avsluta i det här anmälningsformuläret så vi kan vänta in dig. Vi beräknar vara framme vid Järna station på söndag den 29 september kl 18:00. För dig som bor i Stockholm betyder det att vi är tillbaka i Stockholm City kl 19:25.

För att vi ska veta vilka som kommer till starten eller ansluter längs vägen och för att du ska få en biljett till finissaget behöver du fylla i det här formuläret. Anmälan är bindande.

Biljetten kostar ett prydnadsföremål (i sådan storlek att du kan hålla den i din hand). Prydnadsföremålet (som du kanske hittar bland dina gamla saker) ger du till oss när du kommer till Bredängs bibliotek fredagen den 27 september för uppsamling kl 12:30.

För att ta del av hela Katastrofleden behöver du bära med dig
- tält för övernattning
- sovsäck
- underlag
- matsäck för alla dagar
- vatten att dricka (mer än du tror)
- varma (och eventuellt vattentäta) kläder och ombyte
- skavsårsplåster
- tandborste, tandkräm
- eventuellt badkläder och handduk?
- eventuella personliga läkemedel
- kanske en skrivbok och penna?
Tänk på att inte använda produkter som förorenar naturen och att ta med allt skräp.

Katastrofleden är en del av Katastrofprojektet som är ett tvärkonstnärligt samarbete mellan koreografer Camilla Reppen och Josefine Alfredsson, scenograf Kine Fagerheim och musiker Annika Wassén under danskollektivet Arkeolog 8. Tanken med projektet är att skapa en sorts dialogplattform för att utforska oron vi har inför framtida kriser och katastrofer. Det gör vi genom konstnärliga upplevelser i olika format och därför består Katastrofprojektet av ett antal delprojekt.

Projektet har stöd av Stockholms läns landsting.

Mer information om Katastrofleden, Katastrofprojektet och Arkeolog 8 hittar du på https://www.arkeolog8.se/katastrofprojektet

Arkeolog 8 på instagram: https://www.instagram.com/arkeolog8/

Katastrofprojektet på instagram: https://www.instagram.com/katastrofprojektet/
Om du inte bor / är i Stockholms-området under helgen eller kan delta på vandringen så kan du ta del av finissaget live via detta konto under delar av vandringen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy