Formular înscriere webinar Elaborarea/ revizuirea procedurilor în învățământul preuniversitar, 01 iulie (17:00-19:00)
Bine ați venit!
Vă invităm la cursul online despre procedurile necesare în unitățile de învățământ preuniversitar, joi, 01 iulie, 17:00-19:00, desfășurat sub formă de webinar, pe platforma Cisco Webex (similară cu Zoom).

Participarea la curs presupune achitarea unei sume de 150 de lei, taxă care include şi emiterea Certificatului de Participare (cu 8 ore), eliberat de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, înscris în R.N.F.F.P.A.A.

Pe parcursul webinarului ne propunem să discutăm despre cine trebuie să elaboreze/actualizeze procedurile ce proceduri sunt necesare, unde se înregistrează acestea, când este necesară revizuirea acestora și care sunt responsabilitățile ce le revin persoanelor implicate în elaborarea, verificarea, avizarea, aprobarea și arhivarea procedurilor.
Vom lucra practic pe o procedură şi, pe tot parcursul celor 2 ore, vom răspunde la întrebările participanților. După curs, veți primi pe email materialele de la formator.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în câmpurile de mai jos:
Nume şi prenume: *
Telefon de contact: *
Localitatea și județul de domiciliu:
Unitatea în care lucrați:
Funcția:
Sunteți de acord să primiți materiale utile și comunicări de marketing pe email, conform politicii de protecție a datelor prezentată aici: https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale/? *
Adresa dumneavoastră de email: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy