ART & PLAY - Atelier de Conștientizare Corporală Pentru Adulți și Adolescenți
!!! IMPORTANT !!!


Cele 12 locuri disponibile pentru atelierul de conștientizare corporala pentru adulți și adolescenți au fost deja ocupate. De acum înainte, vom putea procesa înscrieri doar pe lista de așteptare. În cazul în care se retrage cineva, echipa ART & PLAY va contacta persoanele înscrise pe lista de așteptare în ordinea cronologică a înscrierilor pentru a le confirma participarea la atelier.

Îți mulțumim pentru înțelegere și te invităm să explorezi programul IDEO IDEIS, care va fi lansat pe 24 iulie, pentru a identifica și alte activități pentru copii de această vârstă: animație stradală sau spectacole de teatru pentru copii!

***

Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de conștientizare corporală pentru adulți și adolescenți. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal (nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Atelier: Atelier de conștientizare corporală pentru adulți
Trainer: Adela Mustățea
Zile de atelier: 7-8-9 august
Vârstă: adulți & adolescenți peste 14 ani
Ore: 17:00 - 19:00
Locuri disponibile: max 12 participanți
Locație: Școala nr. 5 Alexandria (Str. Libertății nr. 148)


***

Posturi – atelier de mișcare fizică și psihică

Lumea în care trăim se află într-o continuă schimbare, mișcare și transformare. Odată cu ea ne schimbăm și noi, ne mișcăm, ne transformăm. Dar cât de conștienți suntem de ceea ce facem?

Ne trezim, ne ridicăm din pat, ne îmbrăcăm, ne deplasăm, ne așezăm, stăm și iară stăm, din când în când ne ridicăm, ne întoarcem acasă, ne așezăm pe scaun, în fotoliu, pe canapea sau în pat. De câte acțiuni suntem oare conștienți? Cât de bine ne înțelegem corpul? Îi facem bine sau rău? Cât de aproape sau de departe suntem de mintea noastră? Ce efect are stilul nostru de viață asupra articulațiilor, mușchilor și a coloanei vertebrale? Ce înseamnă o postură corectă?

Vă invit să ne mișcăm conștient și să acordăm corpului și minții noastre respectul cuvenit. Atelierele vor îmbina tehnici de conștientizare corporală, relaxare, meditație și mișcare, vor îmbina yoga, cu exercițiul fizic și igiena minții. Corpul și mintea noastră sunt ca un templu de care suntem responsabili, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Pe curând!
Adela
Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Numărul de telefon al participantului: *
Your answer
Adresa de e-mail a participantului: *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse